Lživě a se zlým úmyslem jsem zde byl od psychicky zdravého člověka verbálně napaden pouze jedenkráte a to zrovinka nadepsaným tazatelem Přesto si nemyslím, že jsme nepřátelé. Asi tehdy měl svoje dny a nebo jsem ho nevědomky zasáhl do bebinka.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli zrovna nepřátele, to nevím, ale pár uživatelů se už tak
zachovalo.
Musím ale dodat, že přátel mám několikanásobně víc. Až na výjimky, je
to tady v pohodě.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Jsem dobrákem od kosti a mám tu lidi rád a to i ty co si ze mě občas vystřelí nebo mě zkrituzují. :) Nejsem totiž z cukru i když mám prediabetes! Proč bych měl jinak v avataru slunečnice? :D Někdy mi příjde, že se s lidmi dočasně nedostanu na podobnou frekvenci. Možná jsem příliš přátelský a příliš ukecaný a příliš aktivní… Jsem jenom zvědavá osoba. :) Pokud vám na mě něco vadí, tak mi to prosím dejte vědět, protože velmi oceňuji upřímnost. Miluji tuto stránku a jste tu jako moje druhá rodina, až mi slza úkápla :(. Člověk může naučit spoustu věcí, které mu neřeknou ani ve školách a nebo by je musel lovit v knihách a po všech čertech. Abych vám všem ulevil případné konspirační úvahy, tak u nevím o nikom koho bych tu neměl rád a neříkám to jen proto, abych dostal palec. :D ( Psst! Nevěřte minerzovi on je na palcích závislý!) Aneb sranda musí být aspoň v rámci možností.
PS: Pokud mě pořád nemáte rádi, tak se vám omlouvám za vše, co jsem neúmyslně způsobil (Vše tu na webu napíšu, tak myslím vždy v dobrém!!!) a budu rád, když mi odpustíte. :) Přeji všem pohodový den.
0 Nominace Nahlásit |
Doufám, že ne, ale pár lidí me nas.....a vůbec mě tu štve touha po 100% pravopisu, přitom se tu kolikrát řeší, řekněme, primitivní otázky a odpovědi bývají často zcela neužitečné, asi ve snaze za každou cenu odpovědět a získat tak body…
0 Nominace Nahlásit |
Ne. Mám i skutečný život. Pokud mě někdo ve virtuálním světě nemá v lásce, je to jeho virtuální problém.
0 Nominace Nahlásit |
Ale vůbec ne. Sem tam si možná rýpnu do zjentka, když si kompenzuje nejistotu vlastní sexualitou homofobními výlevy, ale jeho ani nikoho jiného za nepřítele fakt nepovažuju.
0
před 3060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejvíc mě štve MINERZ A LGEE věčným zahlcováním serveru otázkama , na které stejně nikdo neodpovídá.
0
před 3060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kto je to priateľ a kto je to nepriateľ?
Pokiaľ sa pýtate na túto konkrétnu stránku, sú tu v prvom rade ľudia
s dobrými i zlými vlastnosťami a ich prejavmi aj tu.
Nemôžem povedať, že sú tu len ľudia,
ktorým neprekáža môj spôsob otázok a odpovedí, písaných prevažne
v slovenskom jazyku, ktorým neprekáža že táto stránka má svojich
uživateľov roztrúsených po svete
Nie, sú tu aj ľudia s opačnými názormi. Ale definovať ich preto za
nepriateľa? Prečo?
Veď každý má právo na svoj názor.
Upravil/a: led
0
před 3060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Některé znám za tu dobu už lépe, některé hůře. Osobně neznám nikoho, a je na pováženou, zda to že někoho znám přes net, lze nazvat přátelstvím.
0
před 3060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V podstatě nevím, co to slovo v praxi znamená, pánč mí nepřátelé
měli vždy strach být mí nepřátelé. Koukni třeba takovýho Psychotika- ze
strachu prakticky neví, jak se zachovat a tak vznikne „jen praktická“
slátanina slov, která jasně neosloví, jelikož má vždy jen teoretický
základ, tedy charakter, stejně jako osobnost autora.
Jak může o jisté nejistotě tak jistě psát někdo, kdo s naprostou
jistotou ví, čím by si moh být jistej, kdyby se mnou byl v jedný
cele? ;)
0
před 3060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kulpix: Právě se chystám poslat 25 otázek :). (Doufám, že si rád) :D Né kecám bude jich jen 24. :D Řeknu to takhle. Tenhle server je o otázkách a nikdo nemá právo soudit otázky podle počtu odpovědí. Je tu spousta nezodpovězených otázek a to přímo kvantum i od lidí co moc otázky neposílají. Třeba buděš mít v budoucnu možnost filtrovat otázky některých uživatelů. Zaleží zdali to admin nějak vyřeší.
Každý má právo soudit kohokoli podle čehokoli, co uzná za vhodné. Svoboda myšlení – jediné skutečně nezcizitelné právo. Zvykej si.
Mě to vůbec nevadí. :) Však jsem se taky vyjádřil a Kulpix se taky vyjádřil. Myslím, že tu opět vládne harmonie. :))
Hele, psychoticu, doufám, že tedy víš, co by tě v jedný cele se mnou potkalo! Jako takhle napsaný to vypadá fantasticky- Ohmmmmm… úplně to vidím.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |