Ano a k dalšímu – jsem Pražák. Tady se moc nemontujeme do toho, co nás bezprostředně nepálí. Je to NUTNOST, jinak bychom se museli ihned navzájem POZABÍJET. Značně zvýšené počty zvratkových koláčů na chodnících a smradu z nemytých těl v obchodech přirozeně NELZE přehlédnout. :)
3Kdo udělil odpovědi palec? Kazatel, da ny, rrihamirek1
před 856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, znam jednu rodinu se 3 detma, bydli na ubytovne. Jejich otec tady uz
nekolik let pracuje, rodina prijela za nim. Nikdy si o zadne pridavky
nezazadali, deti poslali do skoly a do skolky, pani si okamzite sehnala praci a
jeste chodi uklizet. Jsou to moc slusni a inteligentni lide, jsou vdecni za
kazdou pomoc. Jejich 14lety kluk zvladnul dokoncit 7. tridu v cestine (mel jit
do osme), ma 2 dvojky a zaroven si udelal 8. tridu on-line na Ukrajine. Moc
rad se uci, okamzite si nastudoval ceske dejiny. Ja ho doucuji nemcinu a
anglictinu.
Rada jim pomaham, ale zaroven jsem si vedoma toho, ze je to vyjimecna
rodina.
Upravil/a: cappuccino
0 Nominace Nahlásit |
Nepřicházím s nimi do styku. Vídal jsem v okolí nějaké děti a zdají se být v pohodě. Občas jsem potkal nějaké Ukrajince v obchodě mezi regály a nevšiml jsem si žádných výrazných rozdílů kromě jazyka. Občas si všímám na parkovišti před obchoďákem aut, a tam mně trochu překvapuje, že většina UA aut která potkám je spíše vyšší třídy. Mám z toho pocit, že se sem dostali jen ty nejchudší, co s sebou mají děcko a jednu cestovní tašku, a pak ti s těmi naleštěnými fáry – což mi připadá trochu smutné.
0
před 856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám, a prakticky o nich nevím, kromě zřídkavých případů kdy si uspořádají nějakou oslavu. Ale to jsou Ukrajinci, kteří tady žijí už dlouho, dávno před válkou. Další, o kterých vím, jsou spořádaná rodina, vesměs pracující v gastronomii.
0
před 856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U nás přímo ne, ale v blízkém městě ano. Zatím jsem o nějakých problémech neslyšel.
0
před 856 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Uz jsem vycerpal dnesni pridel 25 odpovedi. Tak jen dodavam k Alienovi – jeste alkoholicke vypary. Byl jsem nedavno v Primarku a tam skupinka techto chodidich vyparu, kdy se vsude cpali a vsechno museli omakat.
Drap | 8226 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |