Ahoj,chci se zeptat-máte někdo zkušenost se zánětem stř.ucha? Myslím tím v pozdějším věku,čili ne v dětství.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Drap, briketka10 před 3216 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už jako dospělý jsem měl zánět, který jsem získal asi následovně: sprchoval jsem se a hlavu si sušil pod ventilátorem s teplým vzduchem. Cítil jsem v levém uchu takové lupnutí, ale nevěnoval tomu pozornost, ale ráno mne vzbudila šílená bolest ucha, snad horší po bolestech zubů, jsem nezažil. Ráno přes půl Ostravy ( v zimě ), k závodnímu, který se podíval na ucho, ale i na sestru, která mu podala nějaký nástroj, sestra mne chytila doslova do kravaty a lékař provedl úkon, který bolel jako sviňa, ale hned následovala strašná úleva. Dostal jsem nějaké kapky s léky, které užíval 3 x denně a 14 dnů jsem nevytáhl paty z baráku.
3Kdo udělil odpovědi palec? mojitek, briketka10, chachar1922
před 3216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V dětství bývá častější, to je fakt, ale i v dospělosti je to úplně stejné. Bolení, píchání, zalehlé, teploty apod.
0 Nominace Nahlásit |
Barbakane,já myslel,že to přichází taknějak pozvolně,a ono to jde i takhle brutálně -lupnutím. PS: a to ti nedali před propíchnutím bubínku vatičku s tekutinou která bubínek aspon trochu znecitliví?Jde mi z toho husina
Mojitek, to lupnutí byla moje domněnka, ono to mohlo mít jiný průběh. Lokální anestetikum by asi, při zánětu, nezabralo, jako nezabere při zánětu zubu.
Barbakan : já myslel umrtvení toho bubínku aby to nebolelo. Mě to totiž před pár dny doktor píchal a předtím mi to znecitlivěl tou vodičkou-nechal působit asi 5 minut a pak to propíchl.Já se klepal jak osika,protože jsem čekal urputnou bolest,a bolest co se týče hlavy,tzn zubů atd fakt špatně snáším,ale pravda je taková,že jsem to skoro necítil,fakt ne.Jde o to,že to odsál,ale pořád špatně slyším jako před tím propíchnutím.tak jsem se právě ptal jestli s tím nemá někdo zkušenost.
Nevím, v 1975 se snad toto umrtvení nepoužívalo. Jinak ty jsi mohl mít lehčí průběh zánětu. Pokud nedoslýcháš, obrátil bych se na ORL.
To je pravda,že je možný,že v roce 75 se to ještě nepoužívalo. Na ORL mám jít ve čtvrtek na kontrolu,ale jde o to,že jak mi to píchl,tak se mě ptal,jestli už slyším líp-a právěže ne,necítím už takový tlak na bubínek,ale jako kdybych tam měl špunt a sluch pořád nicmoc.
jo,to já vím.Jde mi o vlastní zkušenost,průběh a délka léčby atak. Zážitek z propíchnutí bubínku atd
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |