Na co se učit u maturity z angličtiny a jak ji zvládnout půjdu do druháku ,jsem na střední škole technické obor elektrotechnik mám na vysvědčení vyznamenani z praváku.Je nějak těžký didaktický test z angličtiny hodně se ho bojím z angličtiny jsem měl 2.3 průměr, chci se zeptat jestli je to náročné pro trojkaře.
Zajímavá 0 před 857 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jak to tak čtu, máš to marné předem. Aby člověk mohl zvládnout cizí jazyk, musí nejdřív ovládat ten svůj. Ty ovšem ani nepoznáš, kde končí jedna věta a kde začíná druhá („Na co se učit u maturity z angličtiny a jak ji zvládnout půjdu do druháku…“; „Je nějak těžký didaktický test z angličtiny hodně se ho bojím z angličtiny…“), nezvládáš interpunkci, nedokážeš do POLE PRO OTÁZKU (výstižněji už se to pole jmenovat nemůže) napsat OTÁZKU… no, jestli tě nechají prolézt, budeš jim muset líbat paty.
0 Nominace Nahlásit |
Neni to tezke. Ja se sotva domluvim a odmaturoval jsem z AJ 1/1. Didakticky test – jedna se pouze o porozumeni textu = trenuj napriklad na sledovani serialu s anglickymi titulky apod. a taky porozumeni poslechu, kdy poslechnes nahravku a zaskrtnes, o cem se v nahravce osoby bavily. = taky lze natrenovat napriklad sledovanim serialu v AJ.
No a na ustni – tam je KLIC rozumet na co se te tazatel/ka pta a nasledne odpovedet. Nemlcet. Maturita se dela z nejake te urovne B1, coz neni nic tezkeho. Spis dbej na cestinu ,tam didakticky test byva mnohem tezsi.
Mnoho stesti.
0 Nominace Nahlásit |
Tak to jsi na tom výborně. Pro mě byl jakýkoli jazyk naprosto neřešitelný problém. Nakonec mi paní profesorka dala opravit dvě rádia, magnetofon a žehličku a dala mi to za 4. Věřím, že si cestu také najdeš.
0 Nominace Nahlásit |
Co se učit na maturitu z angličtiny: angličtinu.
Jak ji zvládnout: uč se angličtinu hodně.
0 Nominace Nahlásit |
Nechápu, co řešíš:
0
před 857 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek