Ano, nečinně jsem přihlížel jak se ke mě žene velké tornádo. Když jsem pocítil, že mě chce vtáhnout, zpanikařil jsem a hledal jsem místo kde se schovat, ale marně. Pak si už jen pamatuji jak jsem letěl, a když jsem dopadl na zem, tak jsem se se škubnutím probudil.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, rozhodně nikdy nezapomenu na pár apokalyptických snů a sen, kdy jsem zemřela, což mne neprobudilo a viděla jsem, co následuje „po smrti“.
Apokalyptické sny:
Sen o tom, co je po smrti
0 Nominace Nahlásit |
Sny v čase spánku si nepamätám, ale zato dokážem snívať, aj keď
nespím. A niektoré z týchto snov (zjavne aj tie v spánku) akoby boli
veštecké, po čase v rovnakej situácii (ako vo sne) si na ne spomeniem ako
na déjà vu.
Niektorí z vás to určite poznajú tiež.
0
před 1700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem měl již více takových snů.
0
před 1700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou se mi zdálo o nějaké neznámé a podvědomě přece známé dívce se kterou jsem seděl u stolu v nějakém starém prosluněném domě, vzduch v létě před bouřkou, vlály záclony a promlouvala ke mě nějakým latinskoamerickým jazykem, nerozuměl jsem nic a přece jsem to podvědomě chápal. Poté jsme začli tančit…, sranda je, že já tancovat vůbec neumím a v tom snu nejlepší tanečník… Ale nikdy v životě asi nezjistím, kdo to byl. Možná to byl flashback do minulosti, možná paralelní svět, ale tohle bylo asi TOP
0
před 1700 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zde je krátká povídka o snu, který se mi zdál, když jsem se učil na OA: https://www.alik.cz/a/hrozba
0
před 1699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U mne je spíše vyjímečné, když sen během spánku zajímavý není. (;
0
před 1699 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou se mi zdál sen,který vypadal téměř stejně jako dokument Walking with beasts-1.díl,který jsem viděl asi necelý týden před tím.
0
před 1693 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rokio, ten opis sna v tom odkaze akoby si nepísal ty, ako priamy účastník príbehu, ale ako ktosi kto cez okno pozerá a privlastňuje si právo hovoriť za teba… Predsa vieš lepšie písať,
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |