Myslím tím jestli už někdo z vás pil ten nápoj připravený z pražené, mleté kávy.
Pokud ano, tak jak vám chutnalo? Rozumíte tomuto nápoji trochu? Dovedete ho jakkoli ocenit?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 408 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano, dnes už dvě. Chutnalo, když si člověk dělá pořádné kafe, které má rád, tak neni důvod proč by mu nechutnalo.
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone, Savier
před 408 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Právě ho popíjím, mám ho vedle notebooku, složení: 100% Robusta.
Celkem fajn,
dnes už druhá.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, zjentek
před 408 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou jsem v Maroku pil „kávu“, ale to bylo snad říznuté nějakým stimulantem. Tenkrát jsem po ní probděl celou noc, taková to byla síla (a to bylo ještě v době, kdy jsem neměl potíže se spaním). 😁
Jinak dnes jsem „přeorientován“ na BRYNDU (instantní břečku). Kdybych pil opravdovou kávu, taxem již dávno tuhej, poslední dobou mi i tak hapruje tlak. 😐
Miluji chuť a vůni opravdové kávy. Žádná „mlíčka“ či cukříky!
Ale že bych byl nějaký fajnšmekr, tak to ne. Viz brynda – opravdický
kafař by mě za to umlátil plechovkou od zrnkové kávy (mletá i kdyby byla
sebevakuověji balená je kentus). A ač mám mlýnek na kávu, tak je
nevyužitý.
BTW – kvůli němu jsem tuhle dostal i „velmi kvalitní kávu BEZ
KOFEINU“. Nekupovat! To si už kup obyč. Standarda (nebo jeho nástupce, nwm
jaxe dnes jmenuje „sprostý a levný kafe“) a pochutnáš si VÍC. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ne, nikdy. Kávu nepiji.
Maximálně si dám ledovou kávu (to je vyjímka) nebo čokoládu z automatu, ale to není káva.
0 Nominace Nahlásit |
Aliene, já to samý v Turecku, Istanbulu! Taky jsem pak prosouložil celou noc, i když původně dáma chtěla jen masáž krční páteře 🤷♂️🤷♂️🤷♂️…💁♂️… ato byl prosím jen hrníček velikostí podobný tý nerezový nálevce, do který si na talířek vedle kafe dávám v ČRdeli teplou smetanu (vlastně ta věc v kerý ti za komančů ke stolu v hospodě nosili ke smažáku tatarku) 😃🤪😉
zjentek>>> NJN, měls kliku! Turci jsou moderní, „pozápadnělí“ muslimáci. Zato Maroko byla (a dodnes je) pěkná díra. Ani kanály v TV pro pány k nouzové honitbě neměli (o děffkách nemluvě, tedy BYLY, ale těch by ses nedotkl ani hygienickým bidlem). Celkem zoufalá noc. 😕
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |