Když se člověk ohlédne za svými předchozími vztahy, je schopen říci, koho miloval míň a koho víc? Očekává s každým dalším vztahem, ze bude toho druhého milovat stejně jako svou největší lásku? Lze jít do vztahu s pocitem, ze svou největší lásku jsme promarnili uz před lety a každá další bude již méně intenzívní?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, Damiana, gagaga, autacek před 4116 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
všetky ženy, ktorí prešli mojim životom, milujem do dnes.
Nedá sa porovnávať jedna láska s druhou, každá je iná, dajú sa
porovnávať iba vlastnosti milovanej (milovaného).
Iná je láska k ženám z rodiny, iné boli študentské lásky, iné lásky
na diaľku, iná je i láska v zrelom veku.
Ale každá je krásna, naj.
0 Nominace Nahlásit |
no s takovým pocitem, jak popisuješ, bude budoucí život mnohem příznivější, nežli s pocitem, kdy na začátku hluboké vášně a lásky třeba řešíš, že se netěšíš, až zase přijde ten den, kdy to všechno zase ochladne a nebude cejtit ,)
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, gagaga, Hakunamatata
před 4115 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hm zajímavé…
Já za sebe můžu říct, že svýho prvního kluka jsem milovala hodně, možná nejvíc, zbytek byli jen takový ubohý náhražky… Ale to je asi ve mně. Naopak on to měl tak, že každou miloval stejně, a když by se, jak píšeš, ohlídl zpátky, tak žádnou nemiloval víc (protože to chceš přesně slyšet od přítele! 😁)
Sakum prdum: Je to individuální.
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel člověk je samotářský a má za úkol se pouze rozmnožit. „Láska“ je pouze slovo a vyvolává pouze iluzi toho, že nejsme na světě sami. Přitom se každý narodí sám a sám zemře. hodně lidí si myslí, že láska je skutečná a silná. Přitom je to pouze stav mysli a manipulace. Láska je, že vyplním na chvíli prázdnotu v srdci, ale dřív nebo požději prázdnota dožene každého.
3Kdo udělil odpovědi palec? ponovotny, autacek, synekdocha
před 4115 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S přibývajícím věkem a zkušenostmi již zamilování nebývá tak silné a člověk se řídí mimo srdce i více hlavou.
Na druhou stranu, láska kvete v každém věku a prožívání pocitů je u každého jednotlivce subjektivní, tak že obecné pravidlo nelze paušalizovat.
3Kdo udělil odpovědi palec? Hakunamatata, quentos, Luuu
před 4115 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lidé bývají různí a tak i vztahy mezi nimi bývají podle toho různé.
I co do intenzity pociťovaných emocí. Lze samozřejmě zpětně cítit, že
do toho či ohoho jsme byli více zamilování než do jiného. Ale protože je
to pasé, takové řazení bývá „nadbytečné“. Jestli jde jít do vztahu,
když už máme nějaký velmi intenzivní za sebou? Ano, v podstatě proto,
že nic jiného nezbývá. Velký dojem v nás často zanechává právě ta
„první láska“.
„Očekávat“ něco od vztahu je poměrně riskantní. Můžeme totiž
sklouznout do toho, že budeme něco „očekávat“ od partnera/partnerky, a
tedy klást na něho/ni jakési povinnosti naše „očekávání“ splnit. Pak
zapomínáme, že za svá očekávání si neseme odpovědnost sami. Ten druhý
za ně nemůže a pokud mu nesplnění svého očekávání vyčteme, k dobrým
vztahům nepřispějeme.
0 Nominace Nahlásit |
chtěl jsem ti hodit tenhle odkaz > http://www.sofeminine.co.uk/relationships/album856252/sex-positions-kamasutra-sex-positions-0.html#p1 ale pak jsem si raději přečet i to doplnění, a ta otázka byla nakonec úplně o něčem jiném..
asi začnem písať modernú kamasutru – chýbajú mi tam polohy v telefónnej búdke, v kine (na tých starých nepraktických drevených sklápacích sedačkách, v MHD, tanečné, …
(nie, nečervenám sa).
..hakuna … , vy mi to ted neuverite, ale urcite je mozne najit nejvetsi lasku i v duchodovem veku .. :)
bolak .. to jsem blazen kolik tech poloh existuje .. a v jakem state ?? ja
znam jenom 2 : jednu na boku ( s knizkou v ruce ) , a druhou na brise ( kdyz
uz spim ) …
pode mnou by ale ten stul stejne " neprezil " ( a ten chlap asi taky ne
) :(
tak se aspoň něčemu novému přiučíš, navíc ta stránka je i pro děti, protože na žádném z obrázků není vidět myšpulín ani fifinka
zjentek, mě dostala česká počta, když mi nabízela známky ze čtyrlístku :)) my máme takovou pobočku, kde furt někdo stojí a furt něco nabízí, jednou je to bankovní účet v český spořitelně, podruhý životní pojistka atd. a jednou tam právě stály takový dvě mladý pipky a snažili se prodávat tyhlencty známky, to bylo když s nima česká pošta začínala a já, když sem si vyzved balík a vodcházel pryč, tak jim říkám „ani to na mě nezkoušejte, to se nechytne.. " a voni prej: "myslíte že ne?“ a já povídám:" no, alespoň u nás u chlapů..přece nebudeme český poště volizovat pinďu.."
,D na co Němeček myslel, když dával těm postavičkám jména, netuším, protože přesně nevím, kam zařadit myšpulína ,)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |