Marty Koller

Miluje mě, nebo ne?

Je to ještě holka která je na konci puberty, usmívá se, říká, že jsem budu její manžel, že by se mnou chtěla žít, ale když její kamarádky říkají o nás dvou, tak je zarazí. Jsem na ni hodný a udělal jsem toho pro ni hodně, a když se mnou komunikuje, usmívá se a hraje si s vlasy. Říká mi krásným jménem, když ji požádám, třeba se mě dotkne, pohladí mi ruku a já jí taky, když jsem byl nemocný, bylo jí to líto a přála mi zdraví. Nekomentuje moje fotky na Facebooku, požádal jsem ji, aby šla se mnou ven a ještě za tu dlouhou dobu nešla a někdy říká že by někdy šla. Miluje mě, nebo ne? Miluje mě ze srandy, nebo skutečně pro ni alespoň nebo znamenám? Nějaké dny říká, že mě miluje, a některé dny ne, může z toho vzniknout vztah? Když je s kamarádkami, chová se jinak, ale když jsme sami, je to hezký. Minule jí dal nějaký kluk pusu, ale vůbec o něm nemluví a pořád chodí za mnou, čehož si všimly i její kamarádky. Jakým názvem byste tento vztah popsali?

Zajímavá 0 před 1126 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Možná ano, možná ne. Zeptej se jí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
zjentek

No z její strany je to spíše takový mateřský vztah/pud. Ale pokud se usmívá a hraje si s vlasy, tak chce možná i souložit. Neponech NIC náhodě Koller!

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek