Je to ještě holka která je na konci puberty, usmívá se, říká, že jsem budu její manžel, že by se mnou chtěla žít, ale když její kamarádky říkají o nás dvou, tak je zarazí. Jsem na ni hodný a udělal jsem toho pro ni hodně, a když se mnou komunikuje, usmívá se a hraje si s vlasy. Říká mi krásným jménem, když ji požádám, třeba se mě dotkne, pohladí mi ruku a já jí taky, když jsem byl nemocný, bylo jí to líto a přála mi zdraví. Nekomentuje moje fotky na Facebooku, požádal jsem ji, aby šla se mnou ven a ještě za tu dlouhou dobu nešla a někdy říká že by někdy šla. Miluje mě, nebo ne? Miluje mě ze srandy, nebo skutečně pro ni alespoň nebo znamenám? Nějaké dny říká, že mě miluje, a některé dny ne, může z toho vzniknout vztah? Když je s kamarádkami, chová se jinak, ale když jsme sami, je to hezký. Minule jí dal nějaký kluk pusu, ale vůbec o něm nemluví a pořád chodí za mnou, čehož si všimly i její kamarádky. Jakým názvem byste tento vztah popsali?
Zajímavá 0 před 1126 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná ano, možná ne. Zeptej se jí.
2Kdo udělil odpovědi palec? seraphico, Marty Koller
před 1126 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No z její strany je to spíše takový mateřský vztah/pud. Ale pokud se usmívá a hraje si s vlasy, tak chce možná i souložit. Neponech NIC náhodě Koller!
1Kdo udělil odpovědi palec? Marty Koller
před 1126 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |