Chtěla bych se zeptat jaké zkušenosti s tímto telefonem máte a jak vám vyhovuje?? Chtěla bych si ho pořídit ale nemají ho na prodejnách abych si ho mohla vyzkoušet proto budu ráda za vaše názory na tento mobil. =) Děkuji =)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4083 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Abych se přiznal, tak tento mobil příliš neznám. Nicméně tento telefon bych si osobně nekoupil, protože za tuhle cenu si koupíte i lepší mobily – vezmu-li to parametrově a řekněme takovou obecnou kvalitou značky. Samsung nedělá moc kvalitní mobily, jediné, co dělají dobré, jsou mobily vysoké třídy – to jsou ty modely Galaxy Sx.
Pokud chcete doporučit mobil přímo „na míru“, tak by bylo fajn vědět, co všechno požadujete za funkce – k jakým účelům budete mobil používat, dále cenový strop a pak případně nějaká zvláštní přání. Vím, že některé ženské po mě chtějí, aby to nebylo černošedé nudné pádlo, ale aby ten mobil byl třeba v pěkné elegantní růžové barvě nebo někdo chce stylový mobil třeba ve žluté barvě apod. Nebo někdo požaduje dlouhou výdrž baterky, aby ten mobil nemusel dennodenně nabíjet – typické právě pro většinu Samsungů.
Klidně mě kontaktujte osobně, pokud to nechcete řešit nějak veřejně, stačí kliknout na můj profil (Bedy).
2Kdo udělil odpovědi palec? Majkl95, zelezo1983
před 4083 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě si nech poradit od bedyho on se v tom fakt vyzná :D jo a můžu ti říct že samsung je sra*ka :D
1Kdo udělil odpovědi palec? zelezo1983
před 4079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek