Odpoveď byla označena jako užitečná
Tady máš naprosto přesné srovnání obou telefonů. Do srovnání jsem zařadil tu nejlépe vybavenou verzi Honor 9 Lite se 4GB RAM a 64GB vnitřní paměti a nejlepší verzi Honor 9 se 6 GB RAM a 128 GB vnitřní paměti … posoudit můžeš sám, hodnocení jednotlivých aspektů máš uvedeno v tabulce spolu s cenou.
Podrobné srovnání:
https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-honor-9-al10-6gb-128gb,huawei-honor-9-lite-4gb,xiaomi-mia1
Pro zajímavost jsem do srovnání přidal mnohem levnější Xiaomi A1 které je i při své nižší ceně pořád lepší než Honor 9 Lite, který tak zjevně těží z dobrého jména Honor devítky, ale nabízí tradičně jen za hodně peněz málo muziky.
Upravil/a: anonym
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Odpovědi.cz Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Ta odlehčena verze pry bude dobrá… má sice trošku horší hlavní fotoaparát, bude mít logicky horší procesor a menší operační pamět, ale za to bude o dost levnější..a vzhledově vypadá moc dobře. Mě osobně by jistě stačil. Tak jsem sám zvědav. I jsem četl, že má být právě lepší, než Xiaomi. Tak uvidíme, až bude na prodej…
Já ho mám už taky 🙂 je parádní, jak píše Simon S za rozuné peníze dobrá výbava 😉 Já jsem natšená.
Jo jo, už to vím, už ho mám ten Lite doma :) už je v prodeji, tak jsem ho včera koupil a jsem hodně mile překvapenej, stojí 6000 kč a je perfekt, fotoaparát je supr, asi ne jak 9tka samotná, ale naprosto dostačující a kvalitní… za málo peněz, hodně muziky.
Už ho mám taky. Za tu cenu parádní 😉 všem doporučuji, za mě nejlepší výběr ve střední třídě za tu cenu.