Nějaké aplikace, co mám stažené, jsou v telefonu a některé jsou zcela
nebo zčásti na SD kartě, která je v telefonu. Uvažuji o koupi nové
větší SD karty.
Mohu starou vyndat z telefonu, všechny soubory, co na kartě jsou, zkopírovat
do PC a následně z PC všechny soubory zkopírovat na novou SD kartu?
Nebo budu muset vše nově instalovat?
Zajímavá 0 před 2916 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Data můžeš přesunout přes počítač. Aplikace musíš nainstalovat znovu.
2Kdo udělil odpovědi palec? JájsemRaibek, Kepler
před 2916 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím jak je to u dnešních dotykáčů a chytrých telefonů, ale u klasiky mi stačí dát kartu do počítače zázálohovat si někam data, která si vyberu. Prohlídnout jdou fotky i videa, takže se dá leccos nepotřebného rovnou i smazat. Pak kartu vyndám a dám si tam tu novou a přetáhnu si na ní ty věci co jsem si vybral. Žádné aplikace nemusím na SD kartu dávat, protože se na ní ukládají jen obrázky a videa. Foťák, internet, gps a další věci se pak nalézají v interní paměti telefonu. Jediné kontakty se tuším ukládají jen na sim kartu.
0 Nominace Nahlásit |
Found: Vzhledem k tomu, že vnitřní paměť telefonu bývá dost omezená a aplikace čím dál nenasytnější spousta lidi volí přesun aplikací na SD.
I u klasických telefonů se často kontakty a SMS ukládají do paměti telefonu, SIM je dost omezená. Tuším 10–20 SMS a 10–250 kontaktů podle typu
Co máš za telefon?
https://www.youtube.com/watch?v=4UV_ou_u2P0
Ta S verze co máš má oproti X5 zdá se lepší kameru.
Jinak se koukám, že to má interní pamět 8GB, takže bys mohl data z SD karty převést i do interní paměti. Záleží kolik dat tam máš. Nejvíc zabýrají třeba filmy pokud si poušťíš a pak asi videa z foťáku.