V jednom díle Ano, šéfe (restaurace Arter) Zdeněk Pohlreich si objednal vepřové ve vlastní šťávě, a moravského vrabce, a vytýkal že na to vepřovém je použito stejny maso jako na moravského vrabce, a že je to jako celkem velká chyba. Přitom jsem se díval na internet na recepty a viděl jsem, že moravský vrabec se dělá z plecka, a vepřové ve vlastní šťáve taky z plecka, tak nějak néchapu co byl v tom případě za problém. Víte někdo?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3606 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Moravský vrabec by se měl dělat z bůčku, nikoliv z plecka.
Vepřové ve vlastní šťávě by podle mne mělo být z krkovice nebo
z kýty.
Na internetové recepty nemůžete spoléhat.
Píší je lidé, kteří si už provedli různé úpravy.
(Já např. dělám vepřové řízky z plece, protože jsou
šťavnatější než z kýty a chutnější než z krkovičky.)
0 Nominace Nahlásit |
Brabčáky dělám zásadně z bůčku,tam je pak ta šťávička
nejinteligentnější.
Jinak se obávám ,že ti tuhle otázku někdo smaže,jelikož nemáš na konci
otazník,to je tady katastrofální omyl.
Doplňuji:
Doplním:když čekám hosty a někteří nemusejí jen bůček a chtějí více
libového,tak dávám vepřovou plec
a bůček bez kosti,k tomu
cibuli, česnek,kmín,sůl,
hovězí vývar nebo vodu na podlití,
to je pak šmakuláda.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Miluju rozhovory o jídle…Ivzez mě krásně rozhajcovala, mám hlad :D
0
před 3606 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moravský vrabec se má dělat z jednoho dílu vepřového boku a jednoho
dílu vepřové plece, kdežto u vepřového vrabce je podíl masa plec a
vepř. kýta. Nic není suché když se připravovanému pokrmu věnuje péče,
která tam má být.Věřte mi vařím 40let.
Doplňuji:
Jaguare, Ty barbare- pod vepřové maso hovězí vývar? I ta voda je vcelku
zbytečná, cibule a ostatní pustí tu správnou šťávičku.
Upravil/a: tatanka
0
před 3606 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |