ano, ale ne v tu stvůru, kterou nám předhazuje církev, která trestá sebemenší „hřích“, jejíž odpuštění si lze dokonce KOUPIT ¨(považte!) za odpustek apod. Věřím v Boha tak, jak jej shrnuje dílo „Hovory s Bohem“ Neala D. Walscha, jako bezmezně a bezpodmínečně milujícího, všeobjímajícího, jehož jsme všichin součástí a jednotu s nímž prožíváme při intimním fyzickém spojení.
0 Nominace Nahlásit |
ne,ale nerouhám se
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, Rico, iceT
před 5167 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje babicka verila,moje mamka veri a ja verim,ze neco mezi nebem a zemi je.
0 Nominace Nahlásit |
Já ani nevím.Ale vypadá to,že ano.Jsem křtěná katolička a asi tím,že babička mluví o bohu jako o někom,koho jsme dlouho neviděli,ale třeba někdy přijde,tak si ho opravdu představuji jako strýčka,který někde daleko žije,ale nestýkáme se,ale víme o sobě.Nechodím kvůli tomu každou neděli do kostela a nemodlíme se před každým jídlem,ale…
0 Nominace Nahlásit |
Už jsem to psal ,věřím,že existuje něco, chcete-li Něco mezi nebem a zemí.
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím, ale řeknu vám tento příklad, od věřících lidí. Například, někdo onemocní nebo má velkou smůlu apod. Protože se modlí a prosí boha o uzdravení nebo o pomoc, tak pak, když se uzdraví nebo vše dobře dopadne, věří, že mu bůh pomohl. Když se neuzdraví, nebo to dopadne špatně, říká, že nás bůh zkouší, jak máme pevnou víru a proto nás za naše hříchy trestá! Takže, tak nebo tak, věří, že je to od boha spravedlivé.
0 Nominace Nahlásit |
věřím, ale v dosti odlišné formě než je nám servírován organizovanými náboženskými skupinami. Ty jsou samy o sobě jen kvalitnější formou byznysu.
0
před 5166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |