Mravenci ve skříňce na potraviny
Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit, jak bych se mohla zbavit mravenců ve skříňce na potraviny?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Kepler, aliendrone před 1978 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
3)
NEBO
0 Nominace Nahlásit |
Musíte přijít na to, kudy se tam dostávají a na to místo dát nějaký přípravek proti mravencům. Oni si vytváří cestičky. Měli jsme to u domu taky, tak jsem hledal, až jsem přesně našel kudy do domu lezou, byla to malá dírka v obkladu. Dal jsem tam bílý prášek, Bio Formatox Plus a je klid.
0 Nominace Nahlásit |
Savo bych potravinové skříňce nepoužil, ale velice účinné jsou hormonální návnady. Ty pohlavně sterilizují královny a po třech měsících brabenci vymřou. Zřejmě se jedná o faraony, takové žluté potvůrky, co s oblibou tvoří prvomájové průvody. Více zde: https://www.hubeni-skudcu.cz/hubeni-mravencu/nastraha-na-mravence-faraony-protect/
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V drogerii prodávají na mravence takové domečky s jedem cca 50korun a za pár dní je klid.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1977 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Keplere – co máš proti Savu? Když máš potraviny v UZAVŘENÝCH sklenicích/nádobách, je to v pohodě. Chápu, že z přebytku hormonů (tím se vysvětluje tvůj neukojitelný sexuální apetit) je vidíš všude (a rád!), jenže v tomhle případě jde o FEROMONY, ty jeden testosteronový zvrhlíku! ;) :D
Desinfekce nefunguje jako desintekce, Kromě toho by mi špajz smrdící chlorem moc nevoněl, jsem zastáncem biologických metod. Prostě prdnu do špajzu a je pokoj, po draku
Aha, já to nemyslel desinfikovat (i když to NENÍ od věci čas od času), ale využít repelentního vlivu – tedy v podstatě jako ty, VYSMRDĚT ty hajzly, páč jim chlór děsně smrdí. ;) :D :D
Také jsem je měla mravence v bytě, vyřešila jsem to pomocí mravenčího bufetu, dala jsem jim to tam, kde je jich nejvíc, mravenci tam lezou a roznáší roztok dál do mraveniště, nakrmí tam larvy a všici zdechnou, poradila mi to sousedka, a opravdu to funguje.
V drogerii- Nástrahy pro mravence se silnými lákadly, od firmy Orion 63kč mám s úspěchem vyzkoušené.
Podívejte se na www.neudorff.cz, na Loxiran Mravenčí bufet, prodávají se do toho potom i náhradní náplně, prodávají je v Obi, Hornbachu, Baumaxu.
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |