Mám tříměsíční štěně dl.jezevčíka a váhám,jestli s ním mám chodit ven v těchto mrazech.Párkrát jsem s ním venku byla,ale jen kolem 11.h a pak odpoledne.Ráno a večer jsem to raději neriskovala.Mám ho teprve týden.Děkuji a přeji všem hodně zdraví a štěstí v Novém roce.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, Jahoda, BENYTA před 5057 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No Vicki zaděláváš si celkem na problém… a to ten, že se pejsek naučí vykonávat potřebu doma a pak ho, chudáka, budete za to kárat a trestat. Malý, nemalý, venčit ho ven chodit musíte. Bohužel, mrazy nemrazy. Však nemusíš být venku hodinu, počkat až pejsek vykoná potřebu, POCHVÁLIT, vzít ho pod budndu a hajdy s ním domů. Nedá se nic dělat, musí se hned od malička naučit, kam se chodí čůrat. Hodně štěstí.
0 Nominace Nahlásit |
Běhat ven potřebujete obě. Mráz nemráz, podle jeho síly jen volit délku pobytu. Pokud bude štěně v pohybu, suché, není problém i na mráz, jen je třeba ho z počátku začít otužovat. Pokud se má štěně dobře vyvíjet potřebuje pohyb a jezevčík je zralý na obezitu pokud nebude mít dostatek – hodně pohybu. A když mu bude zima – určitě to řekne jasně a srozumitelně.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud ho oblečeš, tak můžeš s ním ven.
http://www.chovatelka.cz/images/svet-zvirat/obrazek/3419.jpg
0 Nominace Nahlásit |
Mám čivavu a chodili jsme s ní ven i v mrazech,když mu bylo cca 3–4 měsíce,dostal svetr a byl spokojený a když ho záblo,tak přišel se pochovat,šup s nim pod bundu a domu a bylo to 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj Vicki,ven s ním chodit musíš,kup mu obleček a uvidíš jak si na něj zvykne nebude chtít ani domů,tak to mám já se svojim pejskem.,i když mrzne jako blázen tak on chce být stále venku.
0 Nominace Nahlásit |
Pejskovi kupte nějaký teplý obleček. Jelikož jsou ty mrazy, namažte štěňátku tlapičky nějakým mastným krémem – např. Indulona. Když je nenamažete, pejskovi můžou popraskat, což by ho moc bolelo. Nebo mu kupte botky pro pejsky :))
P.S.: Vám, Vicki, také jen to nejlepší v roce 2011! :)
0 Nominace Nahlásit |
My máme zlatého retrývra a chodili jsme s ním jen vyčůrat a kakat , pak rychle domů.
0 Nominace Nahlásit |
Venci ho uplne stejne jako normalniho psa,jenom zkrat interval.Jinak z nej udelas pokojovyho smetaka a onemocni ti i v lete jen kdyz ho ofoukne.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek