Mám doma fenu jezevčíka je strašně hodná, až na to že se jednou za čas zblázní a snaží se dostat do bytu. Ona je venku na dvoře a škrábe na naše dveře a kňučí. Když se dostane do domu běží až do kuchyně a tam si vleze pod stůl. Co s ní mám dělat? Je mi totiž líto když kňučí.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? chudst, anonym před 4857 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jsou mozne tri moznosti: bud nejaky zdravotni problem (ktery nepredpokladam). Nebo nejaky psychicky problem, ktery mohu rozdelit na dve casti. Zaprve – neceho se boji, zjistete ceho. (Neprobiha treba zrovna zkouska siren? Neleti kolem vrtulniky? Nebo i obycejne balony? Nehazi po ni nekdo kameny? Neprochazi kolem nejaky konkretni clovek, ze ktereho by mela strach? Apod.) Nebo zadruhe – ac je to mozna trosku usmevne, i psi maji deprese: chce byt s vami. Co je to vam neporadim. Musite na to prijit sama. Pro klid duse muzete zajit i za veterinarem, ale nemyslim, ze by on neco poradil.
0 Nominace Nahlásit |
Třeba se něčeho bojí.
Zajít za veterinářem vás nenapadlo? U mě by to bylo jediné možné řešení.
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, chudst
před 4857 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejspíš potřebuje společnost. Psi jsou mnohem víc společenští, než si lidi (ti co je nechávají venku) dokáží představit. Záleží i na plemenu, některé je raději stále venku… ale jezevčík asi ne.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek