Měl by mít kavalírek do autobusu košík(nebo tak)????
Má mít už i štěně košík, kdybych ho chtěla učit na věci,
dopravu(město)a tak. Ptám se protože už jsem viděla velkého psa
s košíkem a malého bez košíku. Předem děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? mojitek, anonym, bobánek před 4612 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přepravní předpisy jsou jasné a pes musí být opatřen náhubkem nebo v nějaké tašce,či přepravce.Bohužel předpisy nerozlišují plemena,ale dá se předpokládat,že nikdo nebude cpát dogu do vagónu a následně do busu,ale malé štěně snadno do nějaké tašky s pevným dnem strčíš.Později ho budeš muset na náhubek stejně přivykat,jsou místa kde se to vyžaduje.Jinak ti chválím,že malé štěně chceš zvykat na dopravní prostředky a ruch,cizí psy atd.Říká se tomu socializace.Postupuj rozumně ať pejska nezradíš a hlavně až po tom,co bude dostatečně proočkován…D
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nebudeš mít pejska v tašce, musí mít ze zákona náhubek a být na vodítku na všech veřejných místech – ulice, mhd, parky, apod. Je dobré na to učit už štěně, že jsou místa kde si může hrát a volně běhat (vaše zahrada, cvičiště), a kde musí „být hodný“.
0 Nominace Nahlásit |
některým psům náhubek dát nejde,nemyslím tím že by to pes odmítal,ale stavbou tlamy,já osobně mám pekinéze a na toho náhubek není,tak když chci cestovat ve veřejném prostředku musím ho mít alespon v tašce
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máte psa v uzavřené přepravní schránce tak košík nepotřebuje.V ostatních případech ano.Plemena se nerozlišují-proč taky?
0 Nominace Nahlásit |
Košík musí mít velký i malý pes. Štěňata se většinou vozí v nějaké tašce nebo i batohu.
0
před 4605 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jj jsem tady díky taky zdravím