Záleží na předpisu, co chcete péci. Dělala bych to stejně, jakobych měla např. litinovou formu, anebo z varného skla. Kouzlo silikonu je hlavně v tom, že je měkký a lépe se vyklápí. Voda na plech třeba v konzervě nebo plecháčku se dává proto, že obecně je cirkulující horký vzduch vlhčí a výsledné pečivo pak vláčnější. Nejvíc to funguje u třených těst a piškotů. Nic tím rozhodně nezkazíte, když jí tam dáte.
0
před 4684 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |