ANO
Bez problému 🙂, ale já bych se radši předem zajímala, jestli se líbí (jestli pro někoho je). Přece jen jde o celej pokoj.
0 Nominace Nahlásit |
ANO
Doplňuji:
Proč by ne. Barvičkama mi to sedí na kluka i holku.
Upravil/a: Dane
0 Nominace Nahlásit |
NE
Ten neporiadok tomu nasvedčuje. Ale biely nábytok by sa mi nepáčil !
0
před 3791 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO
Klíďo, píďo. Pokud se mu to bude líbit a dotvoří pokoj „klučičími“ doplňky, proč ne ! 🙂
0
před 3791 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO
Určitě proč by ne. Já nevim proč všichni rozlišujou holčičí klučičí
0
před 3791 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO
Doplňuji:
ano, barvy jsou velmi dobře sladěny, je to elegantní
Upravil/a: anonym
0
před 3791 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ANO
ta zelená mi tam nesedí taknějak všeobecně,ale jinak …proč by ne?
0
před 3791 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já kupoval dětem tento https://www.toto-nabytek.cz/zbozi/detsky-pokoj-stels/ a moc se líbil
Máte na mysli Sarina888 stránku smolicek.com? Taky tam obdivuji ty pokojíčky, máme novostavbu a ještě nemáme hotové dětské pokoje a právě něco takové se nám hodně s manželem líbí.
Opravdu ten výběr toho dětského pokojíčku je hodně těžky, taky jsme chtěli něco moderního, ale taky i praktického a nakonec nám tohle příjde jako nejlepší volba :)
Jo to je pravda, že tam mají docela dobré nápady, ale my pořád nevíme zda máme volit nějaký přímo dětský nebo už více dospělý :(
a prosímtě Sarino vy z tama nějaký ten pokojíček máte??? Je to opravdu tak kvalitní jak píšou??? Nebo tam jsou i chyby a třeba se to někde rozlíza a nesedí to do sebe???
Sedí všechno, tak jak by mělo, jako všechno je opravdu na milimetry udělané :) Jo a Milusko já si třeba osobně myslím, že pokud si koupíš ten základ jakou jsou skříně atd už dospělácké tam tím nic nezkazíš :) Dovybavit si to můžeš podle sebe, jako mám na mysli třeba nějaké plyšáky, barevné obrázky, dětské věci atd, takže bych spíše volila už dospělácký :)
My jsme doma podobný pokojíček nechávali dělat :) Máme ho od firmy Smolíček a jsem s ním opravdu spokojeni :) Opravdu kvalitní! :)
Já můžu jen souhlasit! S hodou okolností máme doma tento nábytek a dováželi nám ho až z Itálie! Opravdu moc elegantní!