Pokud mám očkovací průkaz a v něm zapsané dvě dávky, nemusím chodit na testování např.před návštěvou holiče?
Zajímavá 0 před 1284 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já jsem jen zklamaná, jak se lidi bez protestu nechají kádrovat kdejakou neznámou soukromou osobou, která bude informována o jejich očkováni a výsledcích testů. Neuvěřitelné, když to přitom začalo prohlášením vlády , že očkování je dobrovolné. Proto nemůže vláda delegovat kontrolu očkování na kdekoho z ulice. Navíc v situaci, kdy ani my nedostáváme do ruky svou vlastní zdravotní dokumentaci, máme tu GDPR, a k čemu? .:-))
0 Nominace Nahlásit |
Pokiaľ od druhého očkovania uplynulo viac ako 14 dní, už nemusíte
chodiť na testovanie.
Myslím, že toto platí aj v ČR (až do ďalšieho rozhodnutia vlády)
0 Nominace Nahlásit |
Pleteš tady testy a očkování, což není totež. Ne, očkovací průkaz nic nedokazuje a je jen doklad pro očkujícího lékaře a nemá žádnou právní hodnotu. Měl by být vydán certifikát o očkování, který je platný i pro vydání covid pasu.
0
před 1284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
&Ametyst: nestalo se mi, ze bych nedostal do ruky svou zdravotni dokumentaci. Na pozadani mi ji vzdy vydali, tak jak jim uklada zakon.
To se ale bavime o prevodu karty k jinemu lekari, ze? Ja mluvim o nahlizeni. Nahlizet a porizovat si kopie muzete dle libosti a nemel by to byt zadny problem.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |