A čím by se mělo dítě ,,identifikovat''??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? chudst, barnajka před 4857 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to idiotske – nejen ze s nim musi byt dospely (dokonce to musi prevzit za nej), ale musi mit i rodny list.
Takze doporucuju priste objednavat na rodice, je to jednodussi.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máte na poště někoho známého, kdo zná vás i vaše dítě – zkuste to domluvit přes něj. Z vlastní zkušenosti vím, že kde jsou známosti a vůle, jde vždycky všechno – mamka mi tak kdysi vybrala několik balíčků, o kterých jiná paní úřední tvrdila, že jí je vydat PROSTĚ NESMÍ! :)
Nebo je tu ještě jedna možnost – pokud jste vy nebo vaše dítě doma, nechte si balík doručit přímo do domu. Za tento „nadstandard“ nic neplatíte – a mě vždycky na poště tvrdí, že doma může zásilku převzít kdokoliv, klidně i soused – žádný doklad totožnosti se nevyžaduje – balík vám vydají oproti podpisu, to je vše. Vyjímkou je samozřejmě zásilka do vlastních rukou, a taky dobírka – tam doklad potřebovat budete. U nás to tak opravdu funguje – a tvrdí mi, že to tak funguje všude. Tak snad…
Napadlo mě ještě jedno řešení – když balík nevydají vašemu dítěti a vy nemáte čas jít na poštu, nechte si ho doručit do práce, popř. místa kde jste přes den k zastižení. Zavolejte si na vaši poštu a domluvte se na podrobnostech – neměl by to být žádný problém.
chudste – Česká pošta je idiotská celá, nejenom co se výdeje balíků osobám mladším 15 let týče ;)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek