Samozřejmě. Tyto stránky byly založeny hlavně z důvodů vytváření deprese mezi registrovanými.
0 Nominace Nahlásit |
Já se tady třeba nedostanu několik dní, tím pádem přicházím o každodenní bod. Podle zbylých členů rodiny jsem závislák, protože tu chodím, ale depresi nepozoruji. Spíše bych měl mít depresi z toho, že na otázku kterou odpovím, někdo odpověď vylepší, ale to k tomu asi patří.
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na tom, jak moc velký jsi závislák. Možná jsou tady tací kteří si řeknou: „jéžišmária“, budu týden pryč, to mě zase někdo v žebříčku předežene, to je hrůza…" A jsou z toho celí špatní. Já si říkám, že pokud nejde o prachy nebo o život, jde o ho*no.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2622 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přesně takhle moudře na to jdou psychiatři, anebo Jehovisté. Zasejou myšlenku, vzbudí určitej dojem a jedinej cíl je ještě větčí nafouknutí jejich klientely ;)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2622 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jasně! Taky mívám depky z toho, že nemám dost času na to, co dělám ráda:-)
0
před 2621 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kjelte, tak to je nejvěší tragedie, to vylepšování odpovědí. Seš rád, když ti odpověď vylepší? Přeci když dávám odpověď, dávám svou a nevylepšuju již zodpovězené… vždyť je to zvěrstvo a taky porušování autorských práv. Někteří si to evidentně neuvědomují, no nic..
Drap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |