Stalo se nám že na okně byla moucha vzal jsem plácačku a pak začal náš pes hodně štěkat a když jsem jí zaplácl a ona spadla na zem tak náš pes k ní šel očichal jí a snědl jak je to možný a umí i ostatní psi jíst mouchy.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3426 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dělají to spíš ze zábavy,mají radost že něco ulovili.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Luxx
před 3426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moucha obsahuje proteiny důležité i pro psa. Proto pes mouchy honí a sežere i mouchu zabitou plácačkou. On ví, co žere, neboj:-) Já ho s nimi krmila a jak mu chutnaly:-))
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 3426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Psi občas snědí mouchu, protože je prostě jedlá.
Psi jsou částečný mrchožrouti, tak slupnou kdeco.
0 Nominace Nahlásit |
Stalo se to, tak je to možné. Jestli to bylo z hladu nevím, moucha asi moc nenasytí. Náš pes mouchy nejí, ale mravence má rád.
0 Nominace Nahlásit |
Pes sežere leccos – ale v tomto případě byl nejspíš jenom
zvědavej, co to je…
😉
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neni to nic nezvyklého, Hmyz je přirozenou součástí psí / vlčí/ stravy.
před 3426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě je to normální, nejspíš byl jen zvědavý. A navíc psi sní snad všechno 🙂
před 3426 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co vůbec tak váš pes žere nejraději? můžete mi poradit, jak krmit pejska, který má už o dost horší trávení?
Náš pes je docela gurmán, dostává psí salámky, občas dostane zbytky od večeře co se u nás nedojí. Má rád kuřecí i vepřové maso. Velice rád má i konzervy, které musí být hodně šťavnaté. Myslím si, že se u nás má velice dobře. Vždy se mu snažím vybírat kvalitní žrádlo.
Více méně pořád kupujeme konzervy Brit. U konzerv mohu doporučit se dívat na konzervy brit mono protein, které jsou opravdu hodně kvalitní. Můžete je pořídit za slušnou cenu.