Dobrý večer, k lékaři si samozřejmě zajdu, ale chtěl bych se ještě
optat zde na těchto stránkách. Jsem po těžší distorzi hlezenního kloubu,
ale už chodím bez berlí. Dnes 10.01.2020 jsem ve škole nevím jak kopl
levou nohou (tou, která je po distorzi) do schodu. V tu chvíli mi škublo
v palci u levé nohy a na došlap měl palec obrovskou bolest.
Popis palce:
Zatím jsem si ho stáhl Leukoplastem ke druhému (zdravému) prstu, aby nebyla bolest tak obrovská.
Otázka na vás: Myslíte si, že mám prst :
Nelíbí se mi na něm to, že směrem nahoru ho neohnu (jen s obrovskou bolestivostí)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 1760 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Rozhodne rtg snímek, ale pokud si jako „ortopéd“ amatér tipnu, tak podle tvého popisu to na zlomeninu nevypadá. To by byl otok, došlap tak jenom na patu, ohnout palec? To sotva. Hematom by asi taky byl. Takže u mě za a – pohmožděný. Ale k lékaři si určitě zajdi. V diskuzi nám pak můžeš sdělit, jak jsi dopadl.
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, LukynLokunik, quentos
před 1760 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?LukynLokunik Nahlásit |
Tak to hlavně pověz tomu dochtorovi. Tady Ti nikdo normální, i kdyby to byl lékař, neodpoví. Bez vyšetření to prostě nejde, nemá to vůbec smysl!!!
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, LukynLokunik
před 1760 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… co myslíš, půjde to zjistit bez rentgenu (https://www.odpovedi.cz/otazky/dobry-den-daji-se-poznat-z-rtg-namozene-natrzene-ci-pretrhane-vazy ) ??? … křišťálovou kouli mám někde zastrčenou, nemohu ji najít …
0 Nominace Nahlásit |
Tak synergický kyvadlo… Tím může být cokoli… Mno… a nakonec… karty. Klidně nakreslený. Joooo… a taky finguje zavřít voči, prostředníčky lehce přitlačit na spánky a říkat „Óóóóóóóóhmmmmm“ 😁
… tak když prostředníčky přitlačim na správný spánky, tak teda vidim ouplně jiný věci …
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |