Mohou na podzim života mít si spolu co říci?
Ona je sama, on je sám. Ona hledá, až najde. On se na její minulost/historii nevyptává, je to džentlmen, cítí, že partnerka je k tématu až příliš citlivá. Zajímá ho tedy výhradně přítomnost a budoucnost. Oba již budou finančně dobře zabezpečeni, ona velmi dobře, ale on také není nijak na dně. Dá se říci, že jsou si za sebe vděčni.
Může tohle pracovat/fungovat?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Savier, Disraeli před 9 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
A co by s ním dělala, zrovna bývalá výkonná pracovnice!? 🤪🙄
Jsi bez šance. 😂😂😂
0 Nominace Nahlásit |
Určitě. Hlavní věc je ta, že žena si může vybírat!… Jakože opravdu vybírat. Pokud to teda není úplná příšera 😂😅
0 Nominace Nahlásit |
NWM! V těhle věcech se nevyznám. https://www.youtube.com/watch?v=hsWyL9nf1d4&ab_channel=kompletn%C3%ADkvalitn%C3%AD Jsem ALIENDRONE, co ještě chceš. 😉
Každopádně moje životní zkušenosti mi říkají, že se dějí i MNOHEM divnější věci (sám jsem jich prožil/přežil hafo). 😛
0 Nominace Nahlásit |
…Jinak děkuji za kompliment, ale tohle opravdu ALE OPRAVDU není míněno o mě 🤤🤤🤤
BTW, přesně jak píše Savier, vybírá dáma. Jakože opravdu 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ („ona hledá, až najde“).
Disraeli: A co by se nepovedlo! Jenom by musel mít nějaký trochu normální příjem.
Podívej se: dal by jí nějaký rozumný peníz, paušál, víš jak, řekněme Kč 20,000.00 / měsíčně. Bydlela by u něj, měla by svou cimru, používala jeho auto, no a by měli spolu úplně business contract, kolikrát si, za těch 20t, může měsíčně vrznout, a jaké „služby“ jsou v ceně, a když tak „pán si připlatí“.
Výkonná umělkyně by úplně bydlela, zjentek by byl rád, že si vrzne, tak by občas i navařil něco jiného, než chleba s Niveou, no, nějakou tu flašku lahve by koupil, dvacet tisícovek vysázel každý měsíc … Akorát by musel držet hubu, ty jeho kydy by fakt nedala žádná! 😂
A v tom se obávám, že je zakopaná kočka! 😂
Dementus, sto celé obrátil, bos vůbec nečetl (v lepším případě bo v tom horším sju úplně nepochopil) celou POD OTÁZKU.
iDIOTE! 😐
Ale četl, akorát je to stejný, jako 99.99% tvých výlevů a úvah: totálně mimo, takhle svět nefunguje.
„Takhle“ suverénně vynech, úplně. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Svět nefunguje. Tečka. 💁♂️
Bo funguje tak, jak to znáš ty, jak to umíš, jak to ovládáš a jak tomu rozumíš. Tak funguje. Proto nefungfuje. A zejména pak, funguje úplně tak, jak ty naňho máš vliv! Tak utíkej, jako o závod, a tomu uč, úplně ostatní okolo, ne? Tak prosím. Bude to ale tvůj život, váš! Mě do něho netahej, ano? Já mám takový tvůj svět v pyči, úplně, frštejn?
Kazisvěte! 🙄🤦♂️
Drap | 1716 | |
marci1 | 1093 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
zjentek | 715 | |
ivzez | 715 | |
iceT | 689 | |
led | 620 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |