zjentek

Může si bývalá divočejší (bo dříve moc krásná) prostitutka najít ke stáru rozvážného, poklidného intelektuála romantika?

Mohou na podzim života mít si spolu co říci?

Ona je sama, on je sám. Ona hledá, až najde. On se na její minulost/historii nevyptává, je to džentlmen, cítí, že partnerka je k tématu až příliš citlivá. Zajímá ho tedy výhradně přítomnost a budoucnost. Oba již budou finančně dobře zabezpečeni, ona velmi dobře, ale on také není nijak na dně. Dá se říci, že jsou si za sebe vděčni.

Může tohle pracovat/fungovat?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Savier, Disraeli před 9 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Filip84

A co by s ním dělala, zrovna bývalá výkonná pracovnice!? 🤪🙄

Jsi bez šance. 😂😂😂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Savier

Určitě. Hlavní věc je ta, že žena si může vybírat!… Jakože opravdu vybírat. Pokud to teda není úplná příšera 😂😅

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

NWM! V těhle věcech se nevyznám. https://www.y­outube.com/wat­ch?v=hsWyL9nf1d4&ab_chan­nel=kompletn%C3%AD­kvalitn%C3%AD Jsem ALIENDRONE, co ještě chceš. 😉

Každopádně moje životní zkušenosti mi říkají, že se dějí i MNOHEM divnější věci (sám jsem jich prožil/přežil hafo). 😛

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Aliene, 🤣🤣🤣

Disraeli

Neboj, já věřím, že si jednou nějakou tu starou prostitutku najdeš. 😊😅

Savier

Disraeli: 😂😂😂😂😂 To chceš.

zjentek

Disraeli, taky si myslím. A nebudu o tom chudák úplně vědět 😔

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ … 🙋‍♂️

Disraeli

Však by ti to nevadilo. 😜

zjentek

…Jinak děkuji za kompliment, ale tohle opravdu ALE OPRAVDU není míněno o mě 🤤🤤🤤

BTW, přesně jak píše Savier, vybírá dáma. Jakože opravdu 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ („ona hledá, až najde“).

Disraeli

Nemáš zač. Škoda, já ti věřím, že by se ti to povedlo… 😗😉

Filip84

Disraeli: A co by se nepovedlo! Jenom by musel mít nějaký trochu normální příjem.

Podívej se: dal by jí nějaký rozumný peníz, paušál, víš jak, řekněme Kč 20,000.00 / měsíčně. Bydlela by u něj, měla by svou cimru, používala jeho auto, no a by měli spolu úplně business contract, kolikrát si, za těch 20t, může měsíčně vrznout, a jaké „služby“ jsou v ceně, a když tak „pán si připlatí“.

Výkonná umělkyně by úplně bydlela, zjentek by byl rád, že si vrzne, tak by občas i navařil něco jiného, než chleba s Niveou, no, nějakou tu flašku lahve by koupil, dvacet tisícovek vysázel každý měsíc … Akorát by musel držet hubu, ty jeho kydy by fakt nedala žádná! 😂

A v tom se obávám, že je zakopaná kočka! 😂

zjentek

Dementus, sto celé obrátil, bos vůbec nečetl (v lepším případě bo v tom horším sju úplně nepochopil) celou POD OTÁZKU.

iDIOTE! 😐

Filip84

Ale četl, akorát je to stejný, jako 99.99% tvých výlevů a úvah: totálně mimo, takhle svět nefunguje.

zjentek

„Takhle“ suverénně vynech, úplně. 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ Svět nefunguje. Tečka. 💁‍♂️

Bo funguje tak, jak to znáš ty, jak to umíš, jak to ovládáš a jak tomu rozumíš. Tak funguje. Proto nefungfuje. A zejména pak, funguje úplně tak, jak ty naňho máš vliv! Tak utíkej, jako o závod, a tomu uč, úplně ostatní okolo, ne? Tak prosím. Bude to ale tvůj život, váš! Mě do něho netahej, ano? Já mám takový tvůj svět v pyči, úplně, frštejn?

Kazisvěte! 🙄🤦‍♂️

Nový příspěvek