Může pes jíst brambory? V knize píšou, že jsou pro ně zdravé a v časopisu, že jedovaté… Jak je to s hroznovým vínem? Náš pes ho jí v malém množství a nic mu to nedělá, ale že je taky prý jedovaté.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Adri .. před 4825 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Většina psů skutečně brambory nemá instiktivně ráda, skutečně jim
nesvědčí.
Záleží zvíře od zvířete. Pokud to sní, no problem !
0 Nominace Nahlásit |
můj pes miluje mrkev (syrovou), zeleninu jako takovou preferuje syrovou.
Ale vcelku nepravidelně.
0
před 4825 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
brambory může,ale spíš uvařené.A hrozny mu nedávejte! jedovaté to pro ně možná je ale taky jim to může i uvíznout v krku.
0
před 4825 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Brambory může,ale většinou o ně nestojí.Hroznové víno a hrozinky jsou pro pejsky jedovaté.Nejvíce by asi uškodilo štěnatům a malým plemenům a také ve větším množství.A také citlivějším a nebo ne uplně zdravým pejskům.Já bych to nedávala ŽÁDNÝM.
0
před 4824 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Poradíte mi prosím někdo, které granule a konzervy jsou pro mého psíka nejlepší? které obsahují hodně masa a vitamínů?
Důležité je také při výběru granulí, dívat se na podíl přírodních složek, opravdu vybírejte granule s vysokým obsahem masa, a přírodních složek.
Tak to je mi tak nějak jasné, ale když jsem procházel obchody, tak jsem nenarazil na moc granulí s úplně super složením, dokážete mi tedy prosím poradit konkrétní granule?
Velice kvalitní granule na našem trhu se prodávají od výrobce https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi?productType=65-granule/6798-konzervy , když se podíváte na složení, tak zjistíte, že obsahují víc jak půl pytle masa, jsou rozdělené podle váhy psa.