Doplňuji:
Panenka byla moc dobrá,trochu jsem ji naklepala a den dopředu potřela olejem
s kořením.Nevím,jak připravuje tom004 vepř.panenku,ale mě nepřipadá,že
by grilování tohoto kousku masa bylo plýtvání.Je to podobné,jako kdyby se
dělalo naprudko jako minutka.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? panenka, fortin, flodur, elektrikář, Bičiště, tom004, anonym, dědapetr před 4960 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Grilovat vepřovou panenku můžete vcelku i nakrájenou griluje se chvilku jinak se vysuší,uvnitř by měla být mírně krvavá.Doba se nedá takhle určit záleží na teplotě grilu.
0 Nominace Nahlásit |
Grilovat vepřovou panenku,to mi přijde jako udělat z pravé svíčkové guláš,dost škoda. Ale když už,tak bych vyzkoušel jeden kousek,třeba 2 minuty, a podle výsledku dělal další,ať už nakrájené,nebo vcelku. Asi na to žádný univerzální čas nebude.
4Kdo udělil odpovědi palec? flodur, elektrikář, hanulka11, hanny 2
před 4961 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Butani,to bylo dokonalé!!!
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Bičiště
před 4959 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ale vůbec jsem se nevyjádřil,že by to bylo plýtvání, a věřím,že je to dobrota.Jenom „panenku“ raději plním vším možným, a dělám klasicky. Příště bude na grilu,abych mohl lépe odpovídat.:-))
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |