Taky jsme to zkoušeli ale výsledek veškterý žádný.Když se nedá poklice tak se zespodu spálí a nahoře je syrový.Když se dá poklice tak y ní kape voda a štrůdl je uvařený.Pekli jsme podle návodu a je to na nic.Kdyby se Vám povedl napište.
0 Nominace Nahlásit |
Ze zkušenosti vím že nejlepší štrůdl a jakékoliv pečivo je nejlepší z klasické elektrické trouby
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |