Ahoj je mi 14 a jsem věřící v boha a Ježíše Krista. Chci chodit do kostela ale v okolí nemám nikoho věřícího a když jsem se pokusila mamce říct o tom tak mě akorát seřvala že nejsem malé dítě abych věřila v Ježíše Krista a Pána Boha. Prosím odpovědi. Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Midas před 1562 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Já chodil ministrantovat od svých 8 let a bez vědomí rodičů. Jen babička byla ráda.
1Kdo udělil odpovědi palec? Kyselý melou
před 1562 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kyselý melou Nahlásit |
Můžeš. A z ostatních si nic nedělej (ani z rodičů nebo těch
nejbližších). Víra je jen a jen tvoje věc, nikdo do toho nemá, co kecat,
takže jestli budou, vůbec je neřeš ani se o tom s nimi nebav. (A to
říkám jako nekřesťan – nevěřící).
V kostele fakt nekontrolují občanky při vstupu nebo se tě neptají na
věk. :D
Jen pozor na kněze (sranda). :'D
Upravil/a: Midas
0 Nominace Nahlásit |
Rodiče jsou za tebe do 18 zodpovědní, neměla by ses za jejich zády setkávat s podezřelými individui, zvláště pak ne s pedofily z církevních institucí, to by mohlo být dost nebezpečné … uvědom si že jsou to sexulálně velmi frustrovaní lidé a ukázalo se, že si to dost vynahrazují právě na dětech, … aby to nedopadlo ještě špatně.
… ale tady ti v tom asi nikdo nezabrání, takže jen rada: Až do toho jejich „doupěte slepé víry“ vejdeš a necháš si vymývat hlavu těmi jejich nepodloženými moudry, pokus se, zachovat si zbytek zdravého rozumu, kritického myšlení a racionality. Neboj se vždy pochybovat o tom, co se ti snaží bez důkazů namluvit, protože jejich principem, je tvůj rozum podmanit a nahradit jej slepým následováním dogmat. Pozor na to, je to velmi zhoubné.
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |