Viz má odpověď http://www.odpovedi.cz/otazky/myslite-ze-iveta-bartosova-milovala-sepesiho-az-do-sve-smrti
0 Nominace Nahlásit |
Je úplně zbytečné se tím zabývat.Reklama na tento server sice uvádí,že zde nalezneš odpověď na každou otázku,ale jak vidíš,není tomu tak.To,co odpovídá Emefej,tak to jen podepisuji.
0 Nominace Nahlásit |
Nazdar bulvárníci. Nemyslíte že toho tyátru bylo již dost .
Každopádně z ní vyrostlo trdlo.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že potřebovala „ochranáře“ a blízkou osobu, ale bohužel to dopadlo spíše naopak. ☹
0 Nominace Nahlásit |
Ze začátku ho milovala, protože potřebovala ochranáře a časem se z toho stala závislost, ze které se nedokázala kvůli psychickým problémům vymanit. To je můj názor.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3851 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemilovala ho, byli i záběry kdy mu říkala, že byl na ní sprostý a on jí odpověděl ,,Já jsem na tebe hodný pořád.´´
před 3851 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No já si myslím že ze začátku ano ! Ale pak ji sebral mobil atd.. ! A to jí zlomilo :))
před 3851 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně jsem jí neznala, takže těžko soudit, co ke komu cítila.
před 3851 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že ne, ne že by to předstírala, ale byla to spíš nějaká chorobná posedlost, závislost, potřeba než láska. Je tu k tomu jiný vlákno, ale já bych jako její lásku označila hlavně Sepéšiho http://magazin.aktualne.cz/obrazem/iveta-bartosova-a-jeji-osudovi-muzi/r~a59f4648cf9011e3b2520025900fea04/. No, ale taky souhlasím s tím, už ji dopřát konečně klid.
0
před 3849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
milovala marienka čuhákovie jožka kuchára až do smrti alebo iba do jeho (jej) prvej nevery?
čo vás vôbec po tom?
milujete VY toho svojho?
ako často?
akého ho má?
je obrezaný?
sta vy obrezaná?
ste bi/homo/heterosexuálka?
…
nie je vám to trápne, zaoberať sa životom iných, nemáte vlastný?
starajte sa o vlastné špinavé riady, nechajte ostatných na pokoji.
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |