Ikdyž to Du není těžké, přijde mi divné že mi učitelka dá nějakou práci na doma, zato že sem se jen zeptala co mám dělat. 2 spolužáci se poté ptali sousedky co se dělá, a učitelka jim nic nedala. Jinak to určitě postřehla, jelikož jsme byli hned v první řadě lavic.
Zajímavá 0 před 2842 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To už se tu řeší takovéto věci? Ach ti nováčci :((
Vypracuj ten úkol a nereptej ve škole.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, brillant, Mc Merkurion
před 2842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tvou verzi jsme tedy četli. Bylo by zajímavé si přečíst i učitelčinu verzi oné události. Vsadím se, že bude mírně odlišná.
3Kdo udělil odpovědi palec? brillant, Mc Merkurion, briketka10
před 2842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co dělat? Přece zvláštní úkol vypracovat. Pokud by jsi dávala pozor, tak bys věděla co máš dělat a nemusela se ptát.
2Kdo udělil odpovědi palec? brillant, briketka10
před 2842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pí učiteľka očividne nemá nervy
neviem, či ste nedávali pozor alebo proste niečo nepochopili (ivzez, nie každý bol tak dokonalý učiteľ ako vy, že mu žiaci vždy všetko pochopili ) a preto sa opýtali spolužiačky, čo máte vlastne robiť
proste to spravte, a na budúce sa pýtajte, až po zvonení, ked učiteľka odíde z triedy a nemôže vás už počuť.....kopec učiteľov nemá nervy, nemá ich kto s nervami nahradiť a preto sa pri nich treba správať určitým spôsobom…
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2841 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spravne to neni, ucitelka nejedna fer. Ale.co uz ti zbyva krome trapasu pred tridou musis neste delat nejaky ukol. Bohuhel takovy je.zivot.
0
před 2842 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Především nebylo správné se ptát spolužačky, měla ses zeptat paní
učitelky.
A kdybys byla dávala pozor, nemusela ses třeba ptát vůbec.
Úkol vypracuj a buď ráda, že paní učitelka myslí na tvé dobro:
chce aby ses něco naučila a nemusela při hodinách obtěžovat
spolužačky.
A příště dávej pozor!
0
před 2841 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek