Myslím,že ano.Dost mě zklamala i tím,že vždycky strašně podporovala Klause a Zemana nemusela a ted,když Klaus končí,najednou se chce se Zemanem kámošit.Objímá se s ním,nechává se s ním fotit…Zapotřebí to nemá,ale dělá to.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, kdo má co zapotřebí, ale já si novináře a fotografy na návštěvy mých blízkých nemocných neberu…a když bych přbírala cenu, nebylo by vkusné do toho zatahovat mé blízké umírající. Je třeba tak strašlivě prezentovat opravdové přátelství?
0 Nominace Nahlásit |
Moc přesně nevím o co jde,pár informací jsem vyčetl z netu,ale už hodně dlouho mám pocit,že tato zpěvačka je ve skutečnosti neupřimná spolu s jejím extrovertním chováním.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že Lucie Bílá je takový extrovert a upřímý člověk, že podobné praktiky a vůbec myšlenkové pochody jsou jí naprosto cizí…
0 Nominace Nahlásit |
Média si zas našly oběť a lid nad tím spekuluje.
Podstatné dle mne je, jak se každý z nás k tomu či onomu člověku choval
a jak na něj vzpomíná. Ne každý touží o oficiálním rozloučení, kde
někdy je to víc společenskou povinností než upřímným aktem.
Píši někdy.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že uctenie pamiatky paní Jiráskovej si zaslúži viac, než bulvár a bulvárne otázky, aj bez zviditeľňovania!
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Damiana Nahlásit |
Lucie Bílá mě zklamala. Už ten proslov na Slavíku byl moc. Tohle bylo od ní… pokrytecké!
2Kdo udělil odpovědi palec? iwrana, briketka10
před 4315 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si hlavně myslím, že tato otázka patří na stránky diskuze bulvárních deníků.:-(
0 Nominace Nahlásit |
Nemyslím si, že se tak slavná a úspěšná osobnost jako paní Lucie Bílá potřebuje na někom zviditelnit… Je „viditelná“ i bez toho a to ona určitě ví.
0
před 4315 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já se obávám, že některé celebrity se ze všho nejvíc bojí toho, že nebudou vidět. Být vidět je úkol dne. Včerejšího, dnešního, zítřejšího…
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |