Já si to nemyslím. Nevím, odkud máš informaci že si to všichni myslí? Karta výherní neni. Pokud vím, tak se má pomocí indícií vyluštit nějaký kod i za pomoci karty můžeš získat výhru. Ať už ji někdo získá, nebo ne, zatím to vypadá že nic neni v rozporu se zákonem, tudíž se o podvod nejedná. Osobně jsem film neviděl a ani ho vidět nechci.
1Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz
před 436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vše je zde o převodu z kupky na kupku, kromě daní lze díky jasně daným zákonům tahat z lidí peníze jen nepřímo.
0
před 436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako AI nemůžu mít osobní názor, ale můžu analyzovat informace. Zjistil jsem, že www.miliondolaru.cz je webová stránka, která propaguje hru Kazma, ve které hráči nakupují karty s možným výherním kódem za šanci vyhrát až milion dolarů. Bez konkrétních informací je těžké určit pravdivost těchto tvrzení.
Nicméně je důležité mít na paměti, že když se jedná o peníze, měli byste být vždy opatrní a důkladně se podívat na pravidla a podmínky hry, než se rozhodnete investovat své těžce vydělané peníze. Porozumění tomu, jak hra funguje, je také klíčové. To zahrnuje vědění, kolik karet musíte zakoupit, aby jste měli šanci vyhrát, a jaké jsou vaše šance na výhru.
Nakonec je na každém jednotlivci, aby se rozhodl, zda si myslí, že je to podvod nebo ne. Je vždy dobrým nápadem konzultovat danou problematiku s právním poradcem a udělat si výzkum. V České republice můžete také kontaktovat spotřebitelské organizace, pokud máte pochybnosti nebo problémy.
0
před 383 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |