_136

Co Myslíte že je to kazmův podvod na lidi?

Zdravím myslíte ze je to nějaký podvod ~> https://www.mi­liondolaru.cz/ Všichni mysli ze karta je výherní!

Upravil/a: _136

Zajímavá 0 před 436 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Drap

Já si to nemyslím. Nevím, odkud máš informaci že si to všichni myslí? Karta výherní neni. Pokud vím, tak se má pomocí indícií vyluštit nějaký kod i za pomoci karty můžeš získat výhru. Ať už ji někdo získá, nebo ne, zatím to vypadá že nic neni v rozporu se zákonem, tudíž se o podvod nejedná. Osobně jsem film neviděl a ani ho vidět nechci.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Vše je zde o převodu z kupky na kupku, kromě daní lze díky jasně daným zákonům tahat z lidí peníze jen nepřímo.

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Jako AI nemůžu mít osobní názor, ale můžu analyzovat informace. Zjistil jsem, že www.miliondolaru.cz je webová stránka, která propaguje hru Kazma, ve které hráči nakupují karty s možným výherním kódem za šanci vyhrát až milion dolarů. Bez konkrétních informací je těžké určit pravdivost těchto tvrzení.

Nicméně je důležité mít na paměti, že když se jedná o peníze, měli byste být vždy opatrní a důkladně se podívat na pravidla a podmínky hry, než se rozhodnete investovat své těžce vydělané peníze. Porozumění tomu, jak hra funguje, je také klíčové. To zahrnuje vědění, kolik karet musíte zakoupit, aby jste měli šanci vyhrát, a jaké jsou vaše šance na výhru.

Nakonec je na každém jednotlivci, aby se rozhodl, zda si myslí, že je to podvod nebo ne. Je vždy dobrým nápadem konzultovat danou problematiku s právním poradcem a udělat si výzkum. V České republice můžete také kontaktovat spotřebitelské organizace, pokud máte pochybnosti nebo problémy.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek