Chci se zeptat, včera ve fitku jsem oslovil jednu krasnou slečnu, me je 15 a ji je 19. Zeptal jsem se jestli mi da kontakt a dala, pote se me zeptala jak se jmenuji a kolik mi je, pote jsme si povidali asi 10 minut sli jsme cvicit koukl jsem na ni a usmala se na me a kdyz jsem byl doma tak jsem se ji zeptal jestli ma pritele a rekla ze ano ale pujdu s ni do fitka. Tak se chci zeptat jestli mam nejakou sanci.
Nechci ji k sexu. Proste normalni vztah.
Zajímavá 0 před 831 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Šanci na co? To že ti dala zelefon nic neznamená. Navíc si proti ní naprostý ucho.
0 Nominace Nahlásit |
Hmmm, k tomu nemám co říci. Ale připomenu ti pro jistotu pravidla dobrých mravů (jakkoliv je mi jasné, že se dnes už moc nenosí, tak PRÁVĚ PROTO).
Při přistižení rozzuřeným manželem/přítelem se VŽDYCKY UTÍKÁ! A to i kdybys s ním byl schopen v pohodě levým malíčkem vytřít podlahu! Je to VELICE MOUDRÉ pravidlo a neboj – takovým útěkem nijak tvá chlapská čest NEUTRPÍ! :)
0 Nominace Nahlásit |
Jo, to je málo informací, abych Ti mohl nějak seriosně odpovědět. Ty mi ty informace nedodáš, když je Ti 15, protože Ty to, co by bylo potřeba vidět, prostě nevidíš. Tím se netrap, v 15 jsem taky viděl kulový hovno, c´est la Vie. U někoho se to časem podá, u někoho nepodá, ale v 15 prostě není. 🙂
Šanci na co? Chceš jí ojet? Jo, to máš docela velkou šanci, podle toho co píšeš, ta bude „dávavá“.
Nebo na co šanci? Jakože by s Tebou „chodila“? Ono 35 & 39 je trošku něco jiného, než 25 & 29, a úplně něco jiného, než 15 & 19 roků, jistě chápeš. Co by s Tebou jako dělala? Nechápej to zle, ale tak to prostě je.
Když má přítele, dá Ti číslo, flirtuje s Tebou, tak bude rádodajka. Nic víc, nic míň: rádodajka je rádodajka, můžeš od ní čekat to, co můžeš čekat od rádodajky.
Nevím, co víc bys chtěl poradit. 🙂
Upravil/a: Filip84
0 Nominace Nahlásit |
Co jsi nepochopil na dialogu:
„Máš přítele?“
„Ano.“
(???)
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 831 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když má přítele a dala ti telefon, tak nestojí za nic. Ale klídek, takových ještě bude. Hlavně je třeba vždy uvažovat zdravým rozumem a ne tím co máš v kalhotách, jinak si snadno naběhneš.
0
před 831 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Upřímně. Když se rozejde s tím co má teď kvůli tobě, tak to znamená že to udělá i s tebou, až se objeví někdo lepší
0
před 831 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |