Celú večnosť síce nie, ale o čosi dlhšie. Zjavne admin čosi aktualizoval na stránke.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1952 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, stránky tohoto webu se mi dnes načítají velmi dlouho.
před 1952 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dnes ano. Několik minut. I na formulář pro napsání odpovědi jsem musel čekat. Snad se to alespoň odešle…
před 1952 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak „odpovědi“ mi VŽDY šly tak nějak neuspokojivě vachrlatě, typicky opalcování se cca 4× zdařilo normálně a popáté NIC, žádná reakce. To pak musel člověk odkliknutní několikrát opakovat, než došlo k zareagování serveru / odezvě.
Přisuzoval jsem to HW (možná web jede na nějakém „pod stolem zapomenutém PC z doby krále Klacka“ s procesorem Pentium II s ucpaným chladičem a minimem RAM společně s množstvím dalších webů připojeném pomocí O2 ADSL (nejlevnější tarif) místo regulerního stroje v U racku někde v datacentru.
Jako nic proti, KDYBY to pracovalo, tak by se mi takový „levný provoz“ zamlouval na palec (úspora nákladů – to je heslo na které slyším), ale NEPRACUJE! :(
Buď té lásky Keplere (či kdokoliv jiný) a napiš PLS tomu rádobyadminovi, protože já nemohu! Můj e-mail by v pomyšlení, jak mě pořád buzeruje za tohle či támhleto a vůbec kdesi cosi opruzy – na to čas MÁ! – by obsahoval TOLIK vulgarit, že by přes ně možná zanikl i význam takové zprávy. Blbost jsem obvykle schopen tolerovat (málokdo se rodí jako Einstein), ale NESCHOPNOST NIKDY! A tohle trvá už snad i nad rámec MEGANESCHOPNOSTI! Díky.
0
před 1952 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |