Jedlá soda má typickou pachuť a používá se především do perníku a medového pečiva. Na ostatní pečení bych nepoužívala.
0 Nominace Nahlásit |
Jedině půl na půl s kypřícím práškem, kvůli divné pachuti. Těsto se sodou rychleji „vyroste“. Záleží na čistotě sody při výrobě: jen jednou jsem koupila jedlou sodu bezchybnou, bez pachuti, v kulaté vysoké plastové krabičce, 250 g.
0
před 1004 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kyprici prasek je urcie lepsi, protoze je bez chuti.
Ale treba v Americe se puziva soda na peceni bezne!
0
před 925 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |