Avatar uživatele
Meggie2

Nahradí mi jedlá soda při pečemí klasický kypřící prášek?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zdenek l před 1004 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
GM

Jedlá soda má typickou pachuť a používá se především do perníku a medového pečiva. Na ostatní pečení bych nepoužívala.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Ametyst

Jedině půl na půl s kypřícím práškem, kvůli divné pachuti. Těsto se sodou rychleji „vyroste“. Záleží na čistotě sody při výrobě: jen jednou jsem koupila jedlou sodu bezchybnou, bez pachuti, v kulaté vysoké plastové krabičce, 250 g.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cappuccino

Kyprici prasek je urcie lepsi, protoze je bez chuti.
Ale treba v Americe se puziva soda na peceni bezne!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek