Jak mám zástupce na ploše odstranit?
Doplňuji:
Ikona nejde smazat ani ručním přesunutím do koše, ani klávesou Delete.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? irij, iceT před 4918 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste restartovat počítač.. Je možné, že nějaká část programu zůstala otevřená a proto ikona nejde odstranit..
0 Nominace Nahlásit |
Zkusil bych program CCleaner ( http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/?g[hledano]=ccleaner&g[oz]=3.06.1433 )
0 Nominace Nahlásit |
Mě to tak dělá u odinstalace her,pokud mi zůstane zástupce na ploše a nejde odstranit,pokaždé po restartu je pryč.
3Kdo udělil odpovědi palec? irij, barnajka, Michal Kole
před 4918 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Používám Advanced system care,ten obsahuje i odinstalátor s důkladným skenem registrů.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je program správně odinstalovaný, můžete zástupce bezpečně odstranit kliknutím na jeho ikonku pravým tlačítkem myši (volba „odstranit“)
0 Nominace Nahlásit |
Velice dobré výsledky mám s programem REVO UNINSTALLER. Tento program odstraní vše,co v počítači normálně ještě zůstává po odinstalování programů. Ke stažení na SLUNEČNICI.
0 Nominace Nahlásit |
Uplně nejlepší program na odinstalci programů je RevoUninstaller. Odinstaluje a rovnou provede sken zbyvajicich registru a souboru, ktere muzete vymazat. Troufam si rict ze pokud bych nebyl linej pouzivat vzdy tento program nebylo by potreba zadnych cisticich programu aka ccleaner atd…
Tak koukam ze uz nekdo o revo psal. Doplnim ze jeste zvlada odinstalovat aplikace „nasilne“. Tzn ze app ktere nejdou odinstalovat standartnim zpusobem.
Zdroj: http://www.revouninstaller.com/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |