Je lepší panenku před zpracováním poklepat paličkou na maso aby změkla
nebo jí stačí jen nařezat?
Doplňuji:
To: annas, dříve se používal koberec nebo se dávala do kufru. Sáček se
protrhne.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kenyrts před 5434 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Quentosi, vtipná odpověď.
Pro fortina:
Vepřovou panenku nakrájíme na hrubší plátky, velmi mírně a jemně
naklepeme, okořeníme, osolíme a připravujeme. Nakrájené plátky dáme do
mikrotenového sáčku a poklepeme paličkou přes sáček.
0 Nominace Nahlásit |
jestli myslíš tu zdejší uživatelku s tímhle nickem, tak na tu neplatí
nic ;{)))))))=
Doplňuji:
annas: dík, tak to bylo i myšleno. Masu totiž prd rozumím ;{)=
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Panenka se nemusí vůbec klepat,stačí když se jemně pomačká klouby na prstech,je to velice jemné masíčko.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |