ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 11Pro koho je otázka zajímavá? anonym, kenyrts, annas, dudu, vagra, aramah, Andělé, johana 56, dědapetr, anonym, Pájo před 4708 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano
Děkuji za gratulaci i vaši podporu. Jsem opravdu příjemně překvapená.
Uvědomila jsem si, že někdy je nutné jít po nesprávné cestě, abychom se mohli správně a rychle vrátit… Tak se stalo …
Půjdu s vámi dál močálem černým, podél bílých skal a věřím, že mé rozhodnutí bude správné…
Ještě jednou díky.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Ájooo…
Annas,moc moc gratuluji k tolika zaslouženým bodíkům! Dál prosím
rozdávejte moudro,kterého nikdy není dost…
Přeji jen to nejlepší,hodně sil,klidu a pevného zdraví 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Annas, přidávám se ke gratulantům.
Bezesporu patříte k těm, kteří si blahopřání zaslouží.
Navíc věřím, že formulace blahopřání, podána fcoopovou svéráznou
parodií na Vrchlického verše, dosáhla u Vás toho, čeho měla. 😁
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Ad tom, první zaslouženě porazila rekord 50 000 bodů. Sice tam už
žádné medaile nekynou, ale zato titul premiantky.
Stačí občas juknout na žebříček, jak vidno jiní to stihli
před námi.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Milá paní Annas, velmi si cením Vašich znalostí, trpělivosti a obdivuhodné urputnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Já bych taky rád pogratuloval,smekám a hluboce se kloním.Vynikající práce!
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Gratulace nestačí,nevím,co přidat více,pomyslnou kytičku?To potěší každou ženu,tady ale ani pugét nestačí.Díky annas.P.S.Holky,no tak,neperte se,je přeci jen naše!
0 Nominace Nahlásit |
Ano
A když jsme u těch klasiků; čas oponou trh' a obecenstvo již pranic nezajímá zápletka prvního jednání.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Co si pamatuji, tak první reakce, patrně na její navrát, už tu byly před třemi týdny.
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Připojuji se ke gratulacím. A absolutně nechápu, jak jsi toho dosáhla.. =)
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, jestli tady na to ještě někdo zareaguje, ale já jsem holka zvědavá, takže – annas, jakou že jste to šla nesprávnou cestou???
Rosinko, přišla jsem jako annas, přes kerberus (to nebylo to správné řešení) jsem se vrátila jako annas. Nedávno se o tom diskutovalo…
ad tom, možná jsi přehlédl avizo…
http://www.odpovedi.cz/otazky/jeste-jedenact-a-bude-to-co-to-bude
Dík za poučení,polepším se,ale fakt je,že moc nekoukám kdo kolik má bodů.A to avízo,to bylo na „křišťálovou kouli“. :)))
Když už jsme u těch počtů, tak i s body za Kerberus by to dělalo přes 83 tisíc bodů, admini zmínili, že později zváží sloučení skóre.
Andele, tak si ji rozkrojime ! 🙂
Jami s -iv-,porozhlédněte se se po někom jiným…:-D)
I prd,bude třeba čtvrtit!!
Holky, zase tolik vzácná nejsem, ale také vás mám ráda. Holky – je moravské slovo, užívá se i u vás v Čechách?
Andele, vy jste me rozchechtala. !! 🙂
Obavam se , ze si ho budeme prehazovat jako horky brambor. 🙂 -iv-
Ten bude lítat jak pinponkový míček..ale pssssssssssssssssssssssssssst…:-))
Až kousek vydoluji,pošlu!
Annas,právě,že vzácná jste,tak se kvůli Vám i klidně
popereme:-))
Holky je krásné slovo,také ho používáme.Jsme holky
i v důchodu…:-))
Ja jsem take holka. Ale jsem jeste neco navic : Jsem totiz : Prdla holka ! 🙂
Děkuji za Vaši důvěru, kterou mně projevujete, i milá slova, která potěší … plné kapsy překvapení a radosti …
Stránky s popanswers navštěvuji vyloženě z lenosti začít něco dělat. Spoustu věcí se dělá samo. Ale některý věci se samy nedělají. To záleží na mě. Paní Annas, moc se stydím. I tady. Víte, mám tendenci vyjadřovat zásoby z pravé hemisféry a mám s tím potíže. Zrovna teď, vidíte to. Abych nezdržoval. Patříte sem každopádně. I když tím ztrácíte svůj čas, přesto přijdete s něčím novým. Jste opět zde. A já Vás mám v zorném úhlu že jste zdravá a přítomná. Doufám, že se budete obratně vyhýbat hádkám tak, jak vám to radil Kenyrts. Ono Vám to nikdy neslušelo. Navíc jsem Vám nevěřil. Ale když jste obnovila svůj profil, vím kdo jste a věřím Vám. Něco se stalo. Také se připojuji ke gratulaci. Dvě deci Portugalu na Vás.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |