Doplňuji:
Funna: hele, vo to se neboj, to já už mám všechno do detailu promyšlený
> http://www.kartakoplzen.cz/goods/007-0139020.jpg
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, manon, iceT, anonym před 4390 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nepraskne,ale radši sniž teplotu,a pak jak ho budeš sundávat tak bacha na horkou páru.Taky mi chybí některé poklice.
0 Nominace Nahlásit |
S tou vychytávkou v doplnění je vše v cajku :D Jen do něj moc nebuš :), to by prasknout mohl :)
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, johana 56, anonym
před 4390 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při nižší teplotě by prasknout neměl.Pro lepší uchopení bych doporučila přilepit do středu talíře špunt (může být i zátka ),který se používá na demižony.
Hmm – taky mi chybí poklička, co jsem s ní trénovala hod diskem a nemůžu ji sehnat…vy máte ale vychytávky :) Doobrý… ten bolakovo úchyt by se zas pak nevešel do lednice…tohle je lepší.
manon .. :)) a jak jste s ni trenovala – s tou poklickou .. ta byla sklenena ? -iv-
Jojo, skleněná poklička – neházejte s takovými věcmi :) – sklo je pak úplně všude. Takže teď se mi líbí představa skleněného talířku s ťuplíkem nahoře. Co by se stalo, kdybych chtěla to sklo provrtat?
V každém sklenářstvi rádi dírku provrtají.Potom je ale nutno použít šroubek,nejlépe křížový.V tomto případě doporučuji ťuplík od šampaňského,korek by se mohl drobit.
Funno, neupozornujte ho na takove detaily ! :)
.. ja si myslim, ze urcite prdne .. tak to zkuste a pak dejte vedet .. ( doufam
tedy, ze myslite pri vareni – ne prikrejt hrnec v lednici ) … -iv-
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |