Edity

Neudělal jsem základní školu

Mám splněno 9 let ale základní vzdělání mám šanci že mě vezmou do práce a kam ?

Zajímavá 0 před 124 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
aliendrone

Dej se na politiku, tam si toho NIKDO nevšimne. 😉 😁 😁

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Syd

Doporučuju neexperimentovat a prostě si tu devítku zopakovat. Samozřejmě že tě někde přijmout můžou, pokud ti bylo 15 let a povinnou školní docházku (9 let) máš splněno, ale když si později uvědomíš, že chceš jít na nějakou školu nebo učiliště, tak budeš mít zbytečný problémy. Co na ten plán nedodělat ZŠ říkaj rodiče?

0 Nominace Nahlásit

da ny

Kdo nic neumí, ničím není, musí počítat jen s pomocnými pracemi,
pro nekvalifikované. Fyzickou dřinou a obvykle s nejmenší mzdou.
Zopakujte si 9. ročník ZŠ a učení se věnujte tak, abyste „prolezl“,
alespoň se čtyřkami .

0 Nominace Nahlásit

elkon

Zmatený dotaz. V každé větě píšeš něco jiného. Je to protimluv. Když máš splněno 9 let, tak nemůžeš psát, že nemáš základní školu.

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

A jakou mas predstavu o sve budoucnosti? Kde budes bydlet, z ceho budes zit?
Co tvoji rodice?

Upravil/a: cappuccino

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

To bude záležet na typu práce, o kterou máte zájem. Existují určitá zaměstnání, která vyžadují minimální vzdělání, ale spíše se zaměřují na praktické dovednosti, jako je například stavebnictví, zahradnictví, údržba, domácí úklid, nekvalifikované příležitostné práce nebo pomocné pozice v různých odvětvích.

Je však důležité si uvědomit, že mnoho zaměstnavatelů vyžaduje alespoň základní vzdělání. Pokud máte možnost dokončit své základní vzdělání nebo absolvovat jakékoliv další vzdělávací kurzy či odborné školení, mohlo by to zlepšit vaše šance na nalezení pracovních příležitostí.

0 Nominace Nahlásit

plebs

Hele Edi zachovej klid co budeš potřebovat najdeš v počítači a také naše vládní strany jak dávají Česko dohromady diskutují o návrhu zrušení devátých tříd možná by poté šlo devítku zpětně anulovat.
Rovněž hledej zda se možná nechá devátá třída i propůjčit jako šarže.
Také nedávno v Brně kde pracuje / možná již nepracuje / mladá pohledná úspěšná dáma se dalo zakoupit různé vzdělání bylo to i pro sousedy Rakušáky nevím ceny, rovněž zda to bylo legálně nebo je to již zrušeno.
Kolega štamgast před lety zakoupil za dvacet litrů Mgr. v Plzni a dodnes se s tím honosí.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek