ahoj, už asi dva týdny mám každou noc noční můry…pořád se v noci budím a nemůžu spát…a už několikrát se mi stalo že sem se vzbudila a jeste asi minutu nebo dve sem viděla to samé jako když sem spala… co mám dělat?? jak se toho zbavit??…při nejlepším bez doktorů a prášků…dekuji za rady…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, BIGFOOT před 5168 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na noční můry je prý dobrý čaj z kozlíku lékařského. Přidat čajovou lžičku kořene kozlíku lékařského do šálku vody. Nechat vařit 5–10 minut a potom scedit. Večer před spaním vypít 1–2 šálky teplého čaje.
Nebo zkusit heřmánkový čaj.
0 Nominace Nahlásit |
mě pomohlo když jsem si těsně před spaním dala uklidnující medunkový čaj,pustila jsem si příjemnou hudbu u které usínala,možná to nezabere hned na poprvé,ale mělo by to působit,pokud nejsou vaše sný ze stresu
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BIGFOOT
před 5168 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Meduňka je skvělá! čaj a navečer bych přidal Sanosan tbl. V poledne jeden šálek čaje, večer jeden šálek čaje a tableta Sanosanu.Pokud se Vám do tří dnů neuleví,vyhledejte lékaře.Nemějte obavy,Sanosan je přírodní léčivo,ne chemie.
0 Nominace Nahlásit |
To dnes bylo na Novinkách
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/204519-nocni-mury-mohou-vazne-narusit-psychicke-zdravi.html
0
před 5166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |