Jsem denne obklopen krasnymi zenami, ale zadna ve mne nic poradneho neprobouzi.. Asi mam nizkou hladinu testosteronu. Je to normalni? CO se deje uvnitr vas, kdyz jste obklopen nekym kdo vas fyzicky pritahuje? Co mate chut udelat?
Zajímavá 0 před 1468 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pro zlepšení testosteronu je dobré užívat selen, zinek, pískavici
(řecké seno). Dále různé byliny.
Na zlepšení libida změnou jídelníčku úplně nevyzrajeme, doporučovala
bych činnosti které regulují hormony v těle (zejména cvičení –
posilování apod).
0 Nominace Nahlásit |
Asi nevíš co chceš. Nikdo se ti nelíbí, ale při tom fyzicky tě přitahuje. To se vzájemně vylučuje. Testosteron můžeš vyzkoušet rukou.
0 Nominace Nahlásit |
Asi máš nějaký psychický blok, komplex méněcennosti nebo nedostatek sebedůvěry. Stačí si uvědomit, že často může jít o slepice s pavím peřím.
0
před 1468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
OK. A ptáš se na co? Toto je poradna, ne zpovědnice. Moderátor aby vymýšlel otázku za tebe.
0
před 1468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Horší to má ten, kdo chce, může a komu se líbí včechny hezké ženy, ale žádná ho nechce.
0
před 1468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky jsem to tak měl, když mi bylo 20. Měl jsem tehdy o tom, jaká žena by se mi nejvíc líbila, představu, která nebrala ohled na sexuální přitažlivost a kterou jsem později opustil. Tu správnou ženu jsem našel, když mi bylo 35, a nevadilo mi, že neodpovídá představě, kterou jsem měl, když mi bylo 20. Je klidně možné, že nějaká žena Ti připadá krásná díky tomu, jaké má vlasy, šperky, oblečení, obutí, ale sexuálně Tě nepřitahuje. Mě taky modelky, hostesky, parádnice a podobně nijak zvlášť nepřitahují. Přitažlivost je v něčem jiném (tělesné proporce, vzájemné sympatie), na to přijdeš, až Tě nějaká žena bude přitahovat. Neměl bys hledat jenom mezi ženami, které odpovídají nějaké představě, kterou máš v současné době. Je klidně možné, že se ta Tvoje představa časem změní a bude Ti dobře se ženou, která se od představy, kterou máš teď, liší.
0
před 1468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já taky hned neoslovuji každou a neptám se jí, zda má zájem o sex. No překvapilo by mne, kdyby mi řekla, že ano.
0
před 1468 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„Jsem denne obklopen krasnymi zenami, ale zadna ve mne nic poradneho neprobouzi.“
Možná jde o pud sebezáchovy.
(Někteří muži za krásnými ženami vidí možné zlatokopky.)
0
před 1466 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A kolik vám je vůbec let? Máte už nějaké sexuální zkušenosti? Často pokud muži trpí problémy v oblasti sexu, tak to řeší podobnými přípravky https://kamagraprodej.net/ Ale u vás se z toho příspěvku nedá poznat jaký máte vlastně problém, věk by asi napověděl nejvíc.
0
před 1132 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |