Já mám najraději po generace křížené „voříšky“. V přeplněných útulcích je tolik nááádherných pejsků. A i vychovaných, nebo se vychovat dají. A jak jsou vděční, ......
0 Nominace Nahlásit |
německou dogu – jednu takovou jsme deset let měli, a ač byl hodný a neublížil by ani mouše, budil takový respekt, že se k nám nikdo neodvážil dál než za branku
0 Nominace Nahlásit |
Hned sem chtěla psát dobrman, protože mě prostě fascinuje jak tajemně a ostře vypadá, že je chytrý a jde dobře vycvičit, ale taky se zároveň musím přiklonit k těm voříškům a pouličním směskám. Ti mají taky svoje kouzlo a hlavně osobnost. A jak bohémsky vypadají… :) Já to mám možná jak s lidmi… ;) Námět na novou otázku: Může souviset jaká se vám líbí rasa psů, s tím jaké máte rádi tipy lidí…? http://www.odpovedi.cz/otazky/muze-souviset-jaka-se-vam-libi-rasa-psu-s-tim-jake-mate-radi-tipy-lidi
0 Nominace Nahlásit |
Moje oblíbené plemeno je americký kokr
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Muj favorit je vse od terieru,foxik,bulterier,eldeterier atd..ale jinak miluji vsechny rasy a premyslim o utulku.
0 Nominace Nahlásit |
Moc se mi líbí dlouhosrstý jezevčík – také proto že prý jsem mu podobný… 🙂Líbí se mi jméno Kikina.
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hlavně vychované 🙂
jinak mým favoritem jsou belgičani groenendaelové a čínští
chocholatí – naháčci, zvířátka s ohromnou radostí ze života, které
rozdávají radost na potkání 🙂
Zdroj: aq-dog.cz
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám ráda tak všechny rasy psa,ale který mám fakt ráda jsou jezevčíči,bernští salašničtí psi a čivavy
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jedině lhasa apso. Nelíná a je osobnost.
Zdroj: http://www.pejsek.cz/pece-a-vychova/charakteristika-plemen?id_clanek=316
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jelikož vlastním Amerického kokršpaněla,plavé barvy,tak samozřejmně toto plemeno,ale líbí se mi i Bígl.
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě osobně se líbí bernští salašničtí psi a yorkšírský terier.a také maltezaček.
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mi sme měli doma bílého chlupatého špice a tet máme samojeda-stejnej jak špic-jen podstatně větší:-)
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vsichni senenhundi(švycarstí.sal.psi),argentinska
doga,rotwík,jap.akita(zbarveni urajiro),chodsky
pes,nem.ovcak,alapaha…
ale jde spis o osobnost.Jinak mam rad vsechna plemena
0
před 5353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všichni psi jsou krásný ale nejoblíbenější mam
Bullterier,Stafordšírský Bulterier a Americký Stafordšírský terier
chtěl bych všechny :):)
Ps:nejsou to bojová plemena ale mazlové!!!
0
před 5351 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak mně osobně se líbí velcí psi. Třeba pastevečtí, pak všichni „bulíci“, ti sice nejsou velcí stavbou těla, ale zase srdíčkem no a jasně převažují lovecká plemena, protože jednoho takového krasavce vlastním.
0
před 5348 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek