Lgee

Od června s tímto webem definitivně končím, jaký je váš názor?

Byli to krásná léta.

Zajímavá 0 před 557 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Pokud už padlo rozhodnutí, proč čekat na červen?
Žádné „výročí“ tam není (člen od 9/2014)

„Byla to krásná léta.“ (správě česky) 😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Savier

Nevěřím.

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Uz tu jeden takovy byl, co si dal zavazek, ze znacne omezi pocet svych prispevku.
Vydrzel to 14 dni.
Ale jinak ti preji, abys nasel neco smyslplneho, co te bude naplnovat!

0 Nominace Nahlásit

orwell

Zvaž ještě, prosím, možnost posunu alespoň o měsíc. Pouhý květen je příliš krátká doba, abych se na to mohl zodpovědně připravit.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Že kecáš, slibotechna hadra!

Chceš tu skončit? Fajn: tak proč to, jako, avisuješ pomalu dva měsíce dopředu, myslíš, že to tu někoho zajímá? Možné to je, ale silně o tom pochybuju.

Kdybys tu chtěl skončit, tak se prostě odhlásíš a už se nepřihlásíš, bez keců, až tak jednoduché to je.

Takže: kecáš! 👌😂😂😂

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Je to tvoje rozhodnutí. Nějak si tě neumím zařadit, ale vzhledem k tomu, jak jsi aktivní – bronzový od 9/2014, máš dvě možnosti, pokračovat, nebo skončit.

0 Nominace Nahlásit

Lotr2008

Je mi to jedno.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
paul1

Pro cappuccino:
Nevím, či jsem byl myšlený já, před časem jsem tady napsal, že omezím svoje aktivity tady, protože mám jinou práci (dokonce honorovanou) a nebudu stíhat. Ale nakonec to není až tak strašné a stihám oboje 🙂.

cappuccino

Ne, tebe jsem nemyslela! Filip ti odpovedel za me.

Filip84

paul: Ne, Ty ne, to Don Rokio de la Kaufland y Znojmo, presidente del club de autistas de Czecoslovaquia y patrón de los pasos de peatones y controlador de maquina de cafe y bandido de monedas de los carros, Sicher! 😅

Nový příspěvek