dust8

Od kdy zmizela z Novinek.cz diskuze a ví se proč? Že by další snaha opět umlčet národ?

Zajímavá 0 před 769 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Viktorie II.

Že by to byl trest za neposkytnutí telefonního čísla?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
paul1

Fakt, ani jsem si nevšimnul, až teď. Asi se vloudila chybička, to se občas stává všude. Doplňuji: už ji mám zpět, takže odvolávám, co jsem odvolal 🙂

Upravil/a: paul1

0 Nominace Nahlásit

Disraeli

Nevím, ale třeba si autor či pověřený/oprávněný správce všiml, že je to naprosto k ničemu, nemá to význam a jen to podněcuje hádky, urážky, vulgarity… 90 % účastníků diskuze jsou/byli omezenci, ten zbytek vlastně taky už jen z principu, že se toho účastnili…

Všiml jsem si, že za poslední měsíc/e bylo několik článků na Novinkách, které se vyloženě zmiňovaly o jejich vlastní diskuzi, konkrétně hlavně u kriminálních článků – někdo se pohřešuje, něco s migranty a podobně – a autoři na Novinkách se chválili, že pomáhají policii, tím, že předávali informace z těch jejich diskuzí, kde některý uživatel NĚCO napsal, co se týká podrobnosti toho případu (například, že doma schovává migranta)… a tak mě napadlo, jestli třeba Novinky/Seznam neporušili nějaké to právo nebo jestli na ně nepřišly nějaké žaloby, a tak se raději rozhodli tu diskuzi zrušit úplně.
Taky je ovšem možné, že zase překopávají funkci a design diskuze a bude nedostupná, dokud to neupraví (ale osobně si myslím, že by to dopředu oznámili nebo tam bylo napsané, že probíhá změna).

V článcích na Seznamu, ale diskuze je (kde jsou dole na stránce všelijaké články z různých webů).

Teď jsem si všiml, že na některých článcích je a na některých není. A u jedněch mi chvíli trvalo, než se tam načetla/zobrazila.
Jako i dřív někdy uzavírali diskuze, ale to spíš vyjímečně – teď jich je uzavřena u velké spousty článků. Myslel jsem, že třeba co se týká války a podobně, ale není to tak, někde zrkátka je, jinde není.

Upravil/a: Disraeli

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Víš, prozradím co jednou lidstvo nejspíše vyhubí. Nebude to Putin, atomovka a ani kovídek. Bude to vysoce pravděpodobně právě INTERNET coby povolená uzda lidské svobody a přirozenosti 🤷‍♂️

0 Nominace Nahlásit

cochee

Něco máš blbě; namátkově oitevřeny 3 články z Novinek a Seznamzpráv a u všech mám normálka diskuzi.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Disraeli

Nevím, ale třeba si *majitel či pověřený/oprávněný správce

dust8

Seznam zprávy to samé. Co se to sakra děje?

Nový příspěvek