Odpoveď byla označena jako užitečná
opět ideální dotaz, na který nejde odpovědět, protože chybí
informace…
ono je HODNĚ podstatné, jak tu televizi „chytáš“…anténa, satelit,
kabelovka atd…
3Kdo udělil odpovědi palec? Hlada, fcoop, charliesheep
před 4166 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Hlada Nahlásit |
Odpoveď byla označena jako užitečná
Než jste s tím začala cokoli dělat, tak bylo především na místě zjistit, jestli vysílač vysílá. Do odkazu jsem dal stránky s informacemi. Zavolejte na dispečink a zeptejte se, proč vám nejde multiplex 2. Protože vám jdou ostatní programy, tak bych v zařízení chybu nehledal. Na konkrétní odpověď to chce víc informací o místě a způsobu příjmu.
Zdroj: http://www.digitalnitelevize.cz/informace/dvb-t/vysilaci-sit-2.html
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?verka Nahlásit |
0 Nominace Nahlásit |
nejspis mate set-top box …ze ? nejdriv jste ho mela tak na 10 min
vytahnout ze zasuvky … …:D povolejte toho technika …jeste to skuzte
restartovat …
Doplňuji:
zkuste …;D
Upravil/a: badisko
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vám tedy nejdou naladit programy z multiplexu 2 (multiplex = balíček programů) – navrhuju trošku pootočit anténou (ideálně směrem k vysílači) a spustit nové ladění (DVB-T).
A6 potom volejte technika.
0 Nominace Nahlásit |
Na set top boxu lze naladit dostupné programy na jiném kanálu,pokud nelze ani to,může se jednat o výpadek na příjímači na domě.
0 Nominace Nahlásit |
Mám stejný problém – přes skylink. Včera ráno všechny programy šly, večer už jen ČT1, 2, STV 1 a 2.
Volala jsem technikovi, jenže je na dovolené. Třeba nám někdo poradí..
Já kartu nemám. V televizi hlásili, že si máme naladit Barrandov, že od 24.je na jiném,,kanálu"nebo vysílači. Že je to jednoduché, ale mně to nejde, teda nevím, jestli to dělám správně. Tak jsem si myslela, že má někdo podobný problém a napíše ať pohnu anténou, vždyť tak se to vždycky ladívávalo…táta na střeše a my jsme křičeli dobrý, teď lepší…
v jedné diskuzi je 15 tisíc hledajících odpověď proč nejde vysílací síť 2, tak to asi není televizí. Od 24. 6. proběhla změna kanálu, jen to jednoduše neumíme naladit.
Ale zřejmě je i nějaká další porucha. Vložila jsem novou kartu, ale stále programy nejdou. Telefonovala jsem, prý mám mít strpení … u vás je to možná jinak, nerozumím tomu. O Barrandově jsem četla .. také vzpomínáním, když u nastavení antény museli být dva .. 🙂
Vysílací síť 2 je na jiném kanálu – na 38, problém mají všude na východě. Stačí prý přeladit, a to mi nejde uložit, pořád se mi vrací kanál 61.