jiná odpověď
Tak jako já- registrovaný uživatel těchto Odpovědí nezajímám adminy, tak ani oni nezajímají mne. Zdá se, že se bez nich a jejich zásahu dá nějak fungovat, a majitel tohoto serveru by se obešel bez nás. Pokud by místní uživatelé vstoupili do bojkotu a stávkovali, nestane se téměř nic. Skutečných tazatelu se tady vyskytuje minimum a většinu otázek pokládají místní uživatelé pro pobavení místních uživatelu. Puvodní smysl Odpovědí je jinde a proto nám to tady majitel nechal na hraní a naše rozmíšky a pútky ho nezajímají natož aby je řešil.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
jiná odpověď
Většinou je na odpovědi skoupý. Ovšem občas se i stane, že většinou dost šalamounsky odpoví. Podle informací, které jsem se dozvěděl v místních příspěvcích, jsou i tací, kterým odpovídá poměrně často. Zřejmě je na to nějaký speciální, výběrový klíč. Osobně bych u tebe předpověděl – asi žádná odpověď. Jsem na tom taky tak.
0 Nominace Nahlásit |
okamžitě
Provozovateli serveru odpovědi.cz jsem psal, odpověď mohu klidně zveřejnit okamžitě.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
neráčí se namáhat s odpovědi
ha ha ha NIKDY!!!
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
neráčí se namáhat s odpovědi
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
my tu mame admina ?? :)
.. me drive psal , ale asi ho za to vyhodili .. ! :)
Kdepak, ještě nedostal.Jakmile dostane email,kde je zasílatel barbakan,asi ho háže hned do koše nebo má nastavený email s moji adresou jako spam!
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |