Lápis fungoval, ale už se neprodává. Doporučuji např.kousek čerstvého česneku zalepit na bradavičku, aby se nepohnul. Lépe třeba přes noc a opakovaně. Pozor a to, pokud se sesmekne na pokožku mimo, kůže se spálí a utvoří se puchýř. Já jsem vystřihovala v náplasti dírku pro bradavici a teprve na to jsem pokládala a česnek. R.
0 Nominace Nahlásit |
Starý recept našich prababiček říká, že nejlepší je potírat je neustále školní křídou.Ovšem na prstech nohou to asi bude problém. Na prstech ruky to funguje bezvadně.(jedná se o bradavice zvané „kuřiřiťky“). Nevím, jestli to je oficiální název. Vím, že se objevují v pubertě a potom stejně nakonec mizí samy.
0 Nominace Nahlásit |
Doktorka mi napsala Duofilm je to roztok k potreni,asi po 6× odpala a to byla na trislech.pujcil jsem roztok i kamaradovi a tez uspesne
Zdroj: zdenek
0 Nominace Nahlásit |
Existuje prostředek,jmenuje se Lápis. Nejlépe ovšem funguje profík-kožař.
0 Nominace Nahlásit |
jít ke kožnímu a ten ti je vypálí,mně už je vypalovali,když mi bylo 6
0
před 5399 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli můžu také poradit,jděte na kožní a nechte si předepsat(už si nevzpomínám na název)Léky od lékaře jsou velice účinné.Volně prodejné léky jsou drahé a nemusí vždy dobře účinkovat.Také jsem měla problémy,nakoupila jsem v lékárně co se dalo, ale nakonec jsem skončila u lékaře a úspěšně.
0
před 5398 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jděte ke kožaři,nebo na chirurgii.Lapis je dobrá věc,viděl jsem i reklamu na nějaký přípravek v televizi,ale dobrý doktor pomůže nejlépe.Malé děti dokonce zaháněli bradavice křičením na ně.Chirurg by měl odstranit mateční bradavici a je klid.Kožní lékař napíše pravděpodobně nějakou mast.
0
před 5398 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |