üž přece jenom se blíží klasifikace známek (uzavření) a já je
stále nemám opravené:(
Stačí mi nejdřív si opravit Praxi a tělocvik..
Jenomže mě zatím z praxe vychází 4ka a my se nemůžeme ani nechat
přezkoušet, nevím jak přemluvit učitele aby mě přezkoušel. Dá nám
ukoly které vypracujeme a dostanem za to i známku ale to musím do té trojky
dostat za 1 a aspoň jednu malou jedničku mám ze sešitu , což jsem ráda,
aspoň tak.. Tak jak si to spravit?:(
A Tělocvik – v tv mi nejde absolutně nic, bojím se udělat stojku a
tak.. učitelka to chápe, ale už i tak tam mám určitě pětky za šplh a
tak, protože šplhat neumím, na zš jsme nešplhali, takže nevím jak si tv
aspoň spravit na dvojku..:(( Máme to pondělky 2* a to je příliš málo,
chci o tu dvojku usilovat.. a v praxi o trojku:( Děkuji za rady
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, kapka, johana 56 před 3979 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ať dostanete jakoukoliv odpověď, nepomůže Vám. Jsou známky v souladu s klasifikačním řádem? Projevila jste snahu zlepšit své výsledky v průběhu pololetí, nikoliv až teď před uzavíráním klasifikace? Neznám názor vyučujícího.
Opravdu všechno záleží na vyučujících, jaké stanovili podmínky pro klasifikaci a jak postupuje u spolužáků.
V tělesné výchově je jasné, že nejde o vědomosti, ale o dovednosti. Zřejmě je učitelka přísná, přikládá velký význam TEV, ale to rovněž nemůžeme ovlivnit. Proč „nezamhouří“ oko, když nejste zřejmě šikovná? Má ji jiné důvody? Snažila jste se průběžně?
Jediná rada – obraťte se na své učitele, požádejte o přezkoušení. Záleží jen a jen na jejich rozhodnutí,
Pokud jste se známkou nespokojená, mohou vaš rodiče požádat ředitele o přezkoušení. To je mnohem náročnější, jde o komisionální zkoušku..
0 Nominace Nahlásit |
Jinou radu, než se pokusit osobně domluvit s učitelem na přezkoušení, ti těžko můžu dát. A pokud to nejde, prostě se s těmi známkami smiř, svět se snad nezhroutí, nepropadáš a navíc je to jen pololetí, ber to jako výzvu se zlepšit do konce roku. V tělocviku hold každý nevyniká, to už bych se raději zaměřila na tu praxi, kde se nejspíš učíte něco pro budoucí povolání. :)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek